Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotel Frantz

5,0 • 1 recension
Hotel Frantz

Precis intill Södermalmstorg vid Slussen ligger Hotel Frantz, ett familjeägt boutiquehotell som är inhyst i en historisk byggnad från 1647. Utöver de stilfulla hotellrummen finns här även en restaurang och bar för den som vill äta frukost och middag, eller svänga förbi på ett glas vin.

Hotel Frantz slog upp dörrarna 2019 och är döpt efter Frantz Bock, skräddarmästaren som höll till i huset när det byggdes. Mycket av det gamla har bevarats, men man har även renoverat och adderat nya influenser. De 48 hotellrummen är alla unika och finns i olika rumstyper – allt från små och yteffektiva till större familjerum. Inredningen doftar 1930-tal med mjuka sammetsmöbler, mässingdetaljer och badrum i antik stil. Här ska det kännas både lyxigt och bekvämt.

I restaurangen serveras middag där det främst är fokus på grönsaker och rotfrukter samt närproducerat och ekologiskt. Det går även bra att slå sig ner i en sammetsfåtölj i baren och bara ta ett glas. Frukostbuffén är öppen för externa gäster i mån av plats och här är gräddtårta ett stående inslag. Hotel Frantz erbjuder även mötesrum för upp till 15 personer, för skräddarsydda arbetsdagar.

Från hotellet är det nära att ta sig till Södermalm, Gamla stan och hela city. Härifrån kan både staycation-gästen och den som aldrig varit i Stockholm tidigare lätt utforska allt från shopping till kultur.

Se även Frantz Restaurang & Bar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 nov 2019

Så var det dags att checka in på nyöppnade Hotell Frantz.
Vi brukar alltid passa på att ta en staycaition när nya hotell slår upp dörrarna. Och vad passar bättre när vi går in i mörka november att lyxa till det med en hotellvistelse. Visa hela »