Ny klubb Stress med The Sound of Arrows på scen

Stress är en ny klubb med ESS, Ace och Group Locomotives som slagit sig samman. Den är på Kolingsborg som har blivit renoverat och fått ett nytt ljudsystem, vilket ändå måste höja statusen på stället en aning. Ett ganska otippat samarbete måste jag säga men när jag kikar på premiärens line-up känns det fantastiskt bra.

De har bokat The Sound of Arrows, nu aktuella med Magic släppet och med en debutskiva som just försköts från april till augusti, fast väl värd att vänta på kan jag lova.

Ni som såg dem live på Medis för ett par veckor sedan vet vad jag menar, de blandar fina popdängor med lugnare balladliknande elektroniska alster. Sångaren Stefan är så karismatisk på scen och känns helt naturlig trots att de just har börjat. Här har vi mycket att vänta oss och mina tankar gick direkt till en möjlig reklamslinga för en viss skomodell när de sjöng ”All stars, all stars”. Vare sig det blir reklam eller inte så kommer kvällens spelning att bli fantastisk.


The Sound of Arrows - M.A.G.I.C. (Mini-video) from The Sound of Arrows on Vimeo.


Till det kommer livebandet The Pale Cornes. Dessutom behövs duktiga dj:er för att få fart på det stora dansgolvet, Gustav Gelin, Daniel Öhrn och Stellan von Reybekiel är de som kommer köra indie som gör det omöjligt att stå still.

I det lilla rummet längst ner står Daniel Kummer & Leo Lindqvist som är mer kända som Mean Mr Mustard och brukar köra på Berns, Debaser, Modem, Klubb Kimon och diverse andra svartklubbar. På vägen dit passerar du ett mellanrum och där dj:ar Jessica Strömberg och hennes kille på en slags hemmafest mitt i alltsammans. Är du snäll är du säkert välkommen där också.

Kolingsborg | 22-03 | 100 kr, 50 kr innan 23| 18 år