Ny samlingsplats för Krug-älskare

Krug, ett av de mest ansedda champagnehusen i världen, har valt restaurang Pontus! till ambassadör för sin champagne. Invigningen av samarbetet firas den 28 mars.


Som Krug-ambassadör kommer Pontus! alltid erbjuda sina gäster Krug på glas samt vara försedd med hela Krugs sortiment. Som gäst kommer man också kunna ta del av provningar och andra evenemang i äkta Krug-anda. Dessutom har man låtit Frankenstein studio designa en unik Krug-vagn som fungerar som en mobil bar i baren.


- Vi är otroligt glada för det här unika och prestigefulla samarbetet med Krug. Det är något extra för våra gäster och att servera denna berömda champagne i vår miljö känns otroligt kul, säger Pontus Frithiof, grundare av Pontus!


Ambassadörer för champagnehuset Krug finns representerade på utvalda platser i världen. Barer och restauranger i bland annat Hong Kong, Paris, New York och Singapore har nu fått sällskap av Stockholm och Pontus! i att erbjuda sina gäster en oförglömlig Krug-upplevelse.

- Sverige är en mogen champagnemarknad med ett folk som verkligen uppskattar njutningen i champagne. Det finns många Krug-älskare i Stockholm som vi gärna vill träffa. Att vi valde Pontus! beror på restaurangens enastående känsla för att skapa upplevelser samt möjligheten att finnas nära de Krugfantaster som finns där. Krug är känt för att skapa kreativa möten mellan personer som älskar Krug och tillsammans med personalen på Pontus! känner vi att detta är mer än möjligt. säger Romain Cans, Business Development Manager, Krug.

Fakta om Krug
Sedan grundandet år 1843 har Krug värnat om sitt rykte som en champagne i en klass för sig. Krug producerar endast s.k. prestige cuvee. För grundaren Josef Krug var det mest väsentliga att champagnen han skapar är en njutning i sig, en filosofi som återspeglas i allting Krug gör än idag.

Husets flaggskepp Krug Grande Cuvée finns på Systembolaget. Resterande produkter från Krug rangen är tillgängliga via beställningssortiment eller genom privatimport.

Fakta om Pontus!
Restaurangen Pontus! hyser fem avdelningar; Matsalen, Baren, Seafood Bar, Köket och Delin, alla med egna och distinkta karaktärsdrag både design- och menymässigt. Det som erbjuds på Pontus! olika dagar i veckan är bland annat Champage & Jazz, ostron vid bardisken, AW med tapas samt Afternoon Tea. I Delin gäller take away; två frukostalternativ och fem rätter för avhämtning vid lunch.
Adress: Brunnsgatan 1, entré från Norrlandsgatan

Mer info: Pontus!