Jonas Gardell återvänder till Intiman med en helt ny enmansshow. Foto: Pressbild Jonas Gardell återvänder till Intiman med en helt ny enmansshow. Foto: Pressbild

Ny show med Jonas Gardell på Intiman

För första gången på närmare fem år sätter Jonas Gardell upp en ny show, som går under namnet ”Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen” – ett av Gardells mest ikoniska citat. Showen, som regisseras av Johan Glans, har premiär den 21 september och spelas därefter på Intiman i Stockholm under hela hösten, samt i ytterligare några städer runt om i landet.

Föreställningen handlar enligt Gardell själv om det fantastiskt roliga och löjliga och underbara med att få finnas en stund på jorden. 

– Jag skrattar så mycket när jag repar. Och då har jag ändå bara en fantasi-publik. Fatta när alla människor kommer, vad vi kommer att skratta, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande och tillägger: Jag tänker på den här föreställningen som en fest. Ett firande av livet och att det aldrig är för sent att börja om.

“Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen” spelas på Intiman hela hösten med start den 21 september, samt tas med ut på turné till Jönköping, Växjö, Karlstad, Örebro, Västerås och Norrköping. 

Information
Visa på karta
  • Period
  • 5 okt (torsdag) Nästa tillfälle
Biljetter och mer information
Plats
Intiman