Nypremiär för TurQuoise på Söder

Drömmen om Indien och inspirationsresor till Orienten resulterade i livsstilsbutiken TurQuoise på Malmskillnadsgatan. Nu byter butiken namn och öppnar i ny skepnad på Södermalm. Agencies TurQuoise blir bättre, lite mer hippt och fortfarande lika unikt.

I grundare Elinas färgglada värld finns inga begränsningar och utbudet är lika varierat som material och mönsterval. Tunikor och plädar och kakel och lyktor påminner om en levande dröm i vardande. En dröm som pågått i nästan tio år.

- Med den nya butiken på Söder ska förhoppningsvis allting bli ännu bättre! Bättre, roligare och mer hippt. Och så klart lika unikt som alltid, berättar Elina glatt.

Eldsjälar som Elina lockar ofta till sig en trogen skara nyfikna kunder. En exotisk korbefruktning som Agencies TurQuoise visar dessutom just vad svenska ögon kan göra med indiskt hantverk. I den här butiken finner du allt, och med Agencies TurQuoise som ett eget varumärke finner du även produkterna på andra håll i världen. Bland annat finner du Elinas kollektioner på rivieran bland glitzen och glamouren i St Tropez. Bara det talar ju för selektiva produkter för den medvetne.

Plagg från senaste kollektionen

Ta därför en paus från nordeuropeisk struktur och minimalism och kliv istället in i en himmelsk värld med nomadvibbar och shanti-lagar. I Elinas färggranna värld har hon hämtat hem det bästa ifrån Indien i ett urval till sina kunder. Allting är egendesignat och tillverkat av Agencies TurQuoise själva.

Butiken öppnar den 29 mars på Katarina Bangata 17.

Se när Elina gästar Malou i Efter Tio på TV4 här.