Pajfest när Speceriet får Londonbesök

Pajfest när Speceriet får Londonbesök

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Lördagen den 22 september gästas Speceriet av Calum Franklin, kocken som nyligen öppnade The Pie Room på anrika Rosewood London Hotel. Självklart blir det en meny med massor av paj.

Calum Franklin har slagit igenom stort med sin förkärlek för traditionella pajrätter, ett vanligt inslag i den brittiska matkulturen. På nyöppnade The Pie Room i London kombinerar han traditionella tillagningsmetoder med moderna smaker, och under en dag förvandlar han alltså även Speceriet till ett "pie room". Det blir två sittningar och en fast meny bestående av Calums signaturrätter.

Bokningar: Görs via Speceriets hemsida
Pris: 895 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.