Pocket by Pontus utökar med nytt café-koncept

Pontus Frithiofs varumärke, Pocket by Pontus, utökas med ett nytt cafékoncept. I DN-skrapans entré, som har renoverats under sommaren, öppnar nu ett café i fransk bistro-stil under namnet Pocket Café by Pontus.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs har lyft Pockets koncept till en ny nivå. Nu öppnar det första caféet i fransk bistro-stil, under namnet Pocket Café by Pontus, upp dörrarna i DN-skrapans nyrenoverade entré.

– Pocket Café står på egna ben med en egen tydlig identitet och profil, som stämmer överens med vår filosofi och ger utbudet en inramning med fransk touch. Vår ambition är att på sikt göra café-konceptet skalbart och erbjuda
fastighetsägare och franchisetagare möjligheten att växa tillsammans med oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare av Pontus Group.

På menyn hittar man allt från goda bakverk och smörgåsar till sallader som kompletteras med varma alternativ. För den på språng går det även att köpa med sig takeaway-rätter. Till en början kommer Pocket Café att vara öppet under vardagar, men planen är att framöver hålla öppet även på lördagar. Perfekt för den som vill köpa färskt bröd till helgfrukosten, ta en fika eller bara äta en lunch.