Pontus Frithiof rullar ut ett nytt koncept på Stockholms gator

Krögaren Pontus Frithiof har många bollar i luften. Nu rullar han ut en rosa foodtruck på stan för att servera smarrig streetfood till lunch. Det går även bra att beställa ett glas vin eller champagne genom luckan.
- Trucken är en vidareutveckling av vår strategi att göra nya koncept med god och vällagad mat för människor på väg, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare av Pontus Group.

Foodtruck by Pontus, som den nya matvagnen heter, hittas främst utanför DN-skrapan där även Tidningshuset by Pontus huserar. Här kan lunchsugna välja mellan högrevsburgare och friterad Reko-kycklingburgare med valfria tillbehör, vid sidan om både varma och svalkande drycker.

Den som istället vill hyra trucken till privata tillställningar och företagsevenemang kan välja fritt från Pontus cateringmeny med rätter som rolls, pulled pork bun, poké bowl och hamburgare.

- Det känns helt rätt i tiden att lansera vår foodtruck nu inför våren och sommaren. Det är roligt att fler får möjlighet att prova på vår mat, och trucken blir säkerligen ett omtyckt inslag på fester och event, säger Pontus Frithiof.

Foodtruck by Pontus är öppen från måndagar till fredagar klockan 11-13.30 och står parkerad på Gjörwellsgatan 30.