Pontus in the Air stänger – men bjuder på slutspurt

Pontus Frithiofs restaurang Pontus in the Air på Arlanda ska stänga om några månader, men innan dess vill man bjuda på en minnesvärd slutspurt. Med start den 1 oktober serveras en trerättersmeny, komponerad av Pontus och köksmästaren Trevor Cunningham.

Krögaren och entreprenören öppnade Pontus in the Air våren 2016 tillsammans med kompanjonen och delägaren Mario E. Moroni. Sedan dess har de vunnit utmärkelser och klarat sig igenom en pandemi. Restaurangen och loungerna har dessutom varit en mötesplats för cirka 2000 gäster per dag.

Men nu glider restaurangen alltså snart in på slutspurten och för att göra den sista tiden minnesvärd kommer bland annat vinerna i den välfyllda vinkällaren att säljas. Dessutom kommer Mario varje vecka att välja ut tre champagner, tre vita och tre röda viner som erbjuds till rejält nedsatta priser. Trerättersmenyn som ska serveras består av Pontus klassiker: sallad på smörkokt hummer och tryffelmajonnäs, tournedos rossini med haricot verts, madeirasås och färsk tryffel och avslutningsvis marängsviss.

Slutspurten på Pontus in the Air inleds den 1 oktober.