Pontus siktar högt - öppnar ny restaurang på Arlanda

Lagom till våren öppnar krögaren Pontus Frithiof en ny restaurang, den här gången på Arlanda terminal 5. Med Pontus in the Air ska resenärerna erbjudas mat, dryck och service av hög kvalitet.

- Pontus in the Air är ett väldigt spännande projekt som inte liknar något annat som finns på Arlanda idag. Vår önskan är att resenärerna i framtiden alltid väljer att börja sin resa hos oss med frukost, lunch, middag eller för ett glas i barerna. Vårt mål och förhoppning är erbjuda något för alla och bli den bästa flygplatsrestaurangen i Europa, säger Pontus Frithiof.

Restaurangen blir den första på Arlanda terminal 5 att ha ett eget produktionskök där all mat lagas på plats, och det blir även två barer samt stort fokus på viner. Chefssommelier är delägaren Mario E Moroni. Via en app kommer resenärerna även kunna beställa och betala mat att ta med sig på flyget, en fiffig lösning för den som ska åka långt och dissar flygplansmat.

Pontus in the Air öppnar under april 2016.

Mer information: Pontus in the Air