Power In Heels - Vardagsglamour bara för tjejer

Stockholmstjejer söker nu nya vägar för att få hjälp i shopping-djungeln. Det nystartade tjejnätverket Power In Heels vägleder mode- och skönhetsintresserade kvinnor i jakten på de senaste och hetaste varorna.

–Vi vill vara guiden på stan, stylisten hemma i garderoben, säger en av upphovsmakarna till nätverket, Johan Dahlgren.
Hans företag by Excellence jobbar redan idag med event och selektiva varumärken. Hans erfarenhet sträcker sig långt utanför Sveriges gränser och visst ser han en och samma trend bland kvinnor i storstadsområden.
–Kvinnor idag vill inte bara köpa stil för pengarna, de vill dessutom veta att de gör en god investering. Därför kommer Power In Heels bli ett otroligt bra forum som samlar all denna shopping-expertis på Facebook, menar han.
I måndags startade Power In Heels sin Facebook-grupp och på 3 dagar har man redan lockat 100 nyfikna medlemmar, alla kvinnor så klart.
Själva nätverket består idag redan av 7000 kvinnor i Stockholmsområdet, alla över 25 år gamla. Tanken är att Facebook ska vara nätverkets utgångspunkt.
–Det är en självklarhet att vara på Facebook idag och där kommer också medlemmarna framöver att kunna ta del av galet bra erbjudanden och inbjudningar till exklusiva utförsäljningar och så vidare. Sen är ju medlemskapet helt kostnadsfritt, avslutar Johan Dahlgren.

Är du stockholmare, tjej och över 25 år - gå med redan idag. Redaktionen tippar att detta kommer att bli nästa stora snackis i huvudstaden.

Läs mer om det Stockholmsbaserade nätverket Power In Heels här.