Pressklubben serverar köttmeny

Pressklubben serverar köttmeny

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 8-13 oktober är det Pressklubben som alla köttälskare ska bege sig till. Då serveras nämligen en specialkomponerad trerättersmeny med hängmörad svensk entrecote som huvudrätt. Restaurangen har även tagit fram passande ölrekommendationer till maten.

Meny
- Hjorttartar med pepparrots-crème fraîche, syltad kålrabbi, kapris och syrad lök
- Hängmörad svensk entrecote på ben med pommes frites, bearnaise, friterade piementos de Padrón och blandsallad
- Mille-feuille med hallon, citronkräm och vaniljgrädde

Menyn kostar 650 kronor per person och serveras endast parvis.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.