Punk Royale tar över hotellets uteservering

Lördagen den 30 maj tar Punk Royale över Royal Park Sthlms uteservering, med Jocke Almqvist i spetsen. Samarbetet är en inledning på ett av många gästspel som kommer att ske på hotellet under sommaren.

Besökarna kan förvänta sig livekonserter med svenska artister och andra överraskningar under hela sommaren. Först ut att gästa är Jocke Almqvist och gänget från Punk Royale, som tar över uteserveringen den 30 maj.

– Vi ser fram emot att dra igång sommarens gästspel på Royal Park med ett fyrverkeri av högkvalitativa råvaror i utflippade presentationer med plasthandskar och diverse annat skoj, säger Jocke Almqvist, grundare och kreativ ledare på Punk Royale. 

Det kulinariska gästspelet på uteserveringen i trädgården går efter restaurangens koncept ”Total överkörning”. Konceptet består av 20 annorlunda rätter i sann Punk Royale-anda med tillhörande dryckespaket.

– Vi välkomnar alla i besöksnäringen att delta och det finns fler möjligheter för andra aktörer som behöver hålla igång verksamheten i dessa svåra tider. Det är fantastiskt att få hit innovativa Punk Royale i sommar, och många fler överraskningar utlovas, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park Sthlm.

Total Överkörning inkluderar:
Middag à 20 serveringar
Dryckespaket à 8 serveringar
Sittningstider 17:30-18:00 samt 20:00-20:30
Entré till Royal Park Sthlm:s Bakficka för efterspel
2 495 kr (per person)

Total Överkörning & Övernattning inkluderar:
Total Överkörning samt 1 natt i Superior Dubbelrum
Frukost
Access till Haga Health Club
Pris Total Överkörning
2 995 kr (per person)