Punk Royale

Top 100
4,7
45 betyg
$$$$
Restaurang
Punk Royale
4,7
45 betyg

Kockduon Jocke Almqvist och Kalle Nilsson drev tidigare Ölbaren i Åre och gjorde därefter ett lika kort som kontroversiellt gästspel på Kåken i Stockholm. Med Punk Royale på Södermalm fortsätter de servera oväntade rätter som både ska vara lyxiga och dekadenta, exempelvis med råvaror i form av anklever och hummer. En femtonrättersmeny, "Gastronomisk Dekadens", serveras och byts ut varje dag. Lyxbetonad mat alltså, men till överkomliga priser.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
45
Google-logo
Google
4,6
940
Yelp-logo
Yelp
4,5
22
Facebook-logo
Facebook
5,0
9

Recensioner av Punk Royale

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Älskade upplevelsen, men gillar man inte högmusik, rökmaskiner, blinkande lampor och högt tempo, så är det inget jag rekommenderar 😉

Har nyligen varit på punken igen, och det var ännu roligare och godare än förra gången. Personligen...

Har passerat ingången så många gånger och alltid blivit sugen på att gå in och igår var det äntligen dags! Hade förstås höga förväntningar och de infriades med råge!!
Urhärlig kväll, roliga gäster bred...

Kan vara bland de sjukaste upplevelserna man kan få. Gick hit på date och den blev allt annat än tråkig.

Det är som att sätta sig i en bil och man blir tagen på en bumpy och galen åktur.

Tog tillhörande dryckespaket (vet inte om m...

Bästa Punken! Finns inte en kväll som inte är lyckad här. Det är någon form av skräckblandad förtjusning som pirrar i magen inför varje besök. Något väldigt befriande att totalt släppa all kontroll och bara låta någon ann...

·

Bland den godaste och definitivt roligaste restauranguppvelesen jag hade 2017. Hits spelas på hög volym och rökmaskiner fyller rummet med mystik, allt är nytt och spännande och man rycks med direkt. Var här ett sällskap om 4 personer. Maten som kommer in i ett hö...

Rock’n roll krog! Perfekt start för magisk kväll.

En fantastisk restaurang där utsökta smaker möter en avslappnad och oerhört trevlig miljö. Blad det mest kreativa och fascinerade koncept i restaurangbranschen.

Många positiva intryck från Punk Royale igår. Enstaka negativa. Får se om jag kommer ihåg allt kul som hände under kvällen.

Det absolut bästa med restaurangen är konceptet. Det är extremt annorlunda, på ett grymt kul sätt. De...

Det var ca 1 år sedan men jag har varit ca 4-5 gånger. För att det är just så bra och kul att en kommer tillbaka om och om igen. Sedan är det alltid kul att ha med sig någon som aldrig varit där innan och se deras reaktioner.
Helt galen och fabulous ma...

Mysigt ställe. Skön vibe

Verkligen en matupplevelse utöver det vanliga! Om man gillar att bli överraskad är detta ett perfekt ställe att gå till. Man får låsa in sin mobiltelefon i början av besöket, och sedan börjar upplevelsen med underhållning från för...

Stökigt, högljutt, kul, rökigt, kvalité, gott, sprit, överkörning, bäst i stan m.m. Enda nackdelen är att de är svårt att få bord. Alla som gillar mat och en annorlunda upplevelse bör äta här. Lämna svärmor hemma.

Vi har varit här 3 ggr. Både på restaurangen och bakfickan. Bakfickan är lite mer party och restaurangen är mer mat och fokus på middagen. VI förlovade oss här 2017 och det kändes väldigt intimt då rökmaskinen gjorde att vi inte så...

Mycket coolt ställe!

Otrolig mat, häftigt ställe - en kul upplevelse! Dyrt, men så värt pengarna! Kommer absolut komma tillbaka.

Jag och mitt sällskap gick hit en onsdagskväll med otroligt höga förväntningar – som verkligen infriades. Lokalen är betydligt mindre än vad jag hade föreställt mig och när man steg in var det lite som att komma in på ett lågstadied...

Vilken käftsmäll! En dörr och man kliver rakt in i dimman. Sedan blir det stor avsmakningsmeny i ett jäkla rufft och snabbt tempo. Måste upplevas!
(Få bilder finns från stället, pga att dom plockar mobilen ifrån en det första som sker. Smart...

Ett spännande ställe som alla någon gång borde checka av. Fantastik god och kreativ mat.
En rolig upplevelse som verkligen utmanar ens kontrollbehov :)

En väldigt underhållande restaurangupplevelse som överraskar med den höga kvaliteten på maten. Dessutom otroligt prisvärt givet just nivån på mat och generositeten på dryck - för att inte tala om konceptet som är en underhållning i sig.

Ett riktigt sjukt koncept som verkligen behövs i annars så PKa Stockholm. Rökmaskiner, hög musik, diskokulor och rolig personal står för underhållningen. Punk Royale är verkligen en 5-poängare bara i upplevelsen, men maten är även den superg...

Listad i: Favoriter!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
45
Google-logo
Google
4,6
940
Yelp-logo
Yelp
4,5
22
Facebook-logo
Facebook
5,0
9

Representerar du Punk Royale?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Punk Royale?

På Punk Royale serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Punk Royale?

Punk Royale ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Punk Royale?

Punk Royale ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Punk Royale?

Punk Royale ligger på Folkungagatan 128, 116 30, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 800m).