Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kockduon Jocke Almqvist och Kalle Nilsson drev tidigare Ölbaren i Åre och gjorde därefter ett lika kort som kontroversiellt gästspel på Kåken i Stockholm. Med Punk Royale på Södermalm fortsätter de servera oväntade rätter som både ska vara lyxiga och dekadenta, exempelvis med råvaror i form av anklever och hummer. En femtonrättersmeny, "Gastronomisk Dekadens", serveras och byts ut varje dag. Lyxbetonad mat alltså, men till överkomliga priser. Bakfickan Punk Royale Café har drop-in-platser och bar.

Se även Punk Royale Café, Coco & Carmen

Användarbilder på Punk Royale Visa alla

  • Lägg till bild
  • Stökigt – Bild från Punk Royale av Cecilia S.
  • Efterrätt  – Bild från Punk Royale av Cecilia S.
  • Bild från Punk Royale av Elin E.
  • Bild från Punk Royale av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 dec 2017 · Uppdaterad

Bland den godaste och definitivt roligaste restauranguppvelesen jag hade 2017. Hits spelas på hög volym och rökmaskiner fyller rummet med mystik, allt är nytt och spännande och man rycks med direkt. Var här ett sällskap om 4 personer. Maten som kommer in i ett hö... Visa hela »

7 okt 2016

Många positiva intryck från Punk Royale igår. Enstaka negativa. Får se om jag kommer ihåg allt kul som hände under kvällen.

Det absolut bästa med restaurangen är konceptet. Det är extremt annorlunda, på ett grymt kul sätt. De... Visa hela »

12 nov 2018

Det var ca 1 år sedan men jag har varit ca 4-5 gånger. För att det är just så bra och kul att en kommer tillbaka om och om igen. Sedan är det alltid kul att ha med sig någon som aldrig varit där innan och se deras reaktioner.
Helt galen och fabulous ma... Visa hela »

8 maj 2017

Stökigt, högljutt, kul, rökigt, kvalité, gott, sprit, överkörning, bäst i stan m.m. Enda nackdelen är att de är svårt att få bord. Alla som gillar mat och en annorlunda upplevelse bör äta här. Lämna svärmor hemma.

20 maj 2019

Jag och mitt sällskap gick hit en onsdagskväll med otroligt höga förväntningar – som verkligen infriades. Lokalen är betydligt mindre än vad jag hade föreställt mig och när man steg in var det lite som att komma in på ett lågstadied... Visa hela »

27 okt 2018

Ett riktigt sjukt koncept som verkligen behövs i annars så PKa Stockholm. Rökmaskiner, hög musik, diskokulor och rolig personal står för underhållningen. Punk Royale är verkligen en 5-poängare bara i upplevelsen, men maten är även den superg... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
4 feb 2019

Ett spännande ställe som alla någon gång borde checka av. Fantastik god och kreativ mat.
En rolig upplevelse som verkligen utmanar ens kontrollbehov :)

Listad i: Favorit middag
28 feb 2019

Vilken käftsmäll! En dörr och man kliver rakt in i dimman. Sedan blir det stor avsmakningsmeny i ett jäkla rufft och snabbt tempo. Måste upplevas!
(Få bilder finns från stället, pga att dom plockar mobilen ifrån en det första som sker. Smart... Visa hela »

18 apr 2018

Punk royale, helt eget koncept i ganska ruffig liten lokal på Söder. Man vill gärna besöka restaurangen minst 1 gång i sitt liv iallafall för att checka av den då man inte bara får smakupplevelse utan i övrigt är det nästan som en föres... Visa hela »

4 mar 2019

Otrolig mat, häftigt ställe - en kul upplevelse! Dyrt, men så värt pengarna! Kommer absolut komma tillbaka.

13 maj 2020

En väldigt underhållande restaurangupplevelse som överraskar med den höga kvaliteten på maten. Dessutom otroligt prisvärt givet just nivån på mat och generositeten på dryck - för att inte tala om konceptet som är en underhållning i sig.

19 feb 2021 · Uppdaterad

Älskade upplevelsen, men gillar man inte högmusik, rökmaskiner, blinkande lampor och högt tempo, så är det inget jag rekommenderar 😉

Har nyligen varit på punken igen, och det var ännu roligare och godare än förra gången. Personligen... Visa hela »

8 sep 2020

Supercoolt ställe om man inte vill ha standard. Varken i service eller mat. Inte direkt ett ställe som man tar med sig sina svärföräldrar. Vilken jäkla rock n roll och kul presentationer. Rekommenderas verkligen om man vill ha en lite crazy kväll.

12 jun 2019

Boka bord. Gå in i dimman. Lås in telefonen. Gapa stort. Njut. Betala.

Punk Royal är stället för dig som vill äta riktigt jävla fine dining men inte står ut med puttinutt. Istället blir du överkörd genom att mitt i sittning bli insch... Visa hela »

30 apr 2019

Underbart ställe med skön atmosfär. Man dras tillbaka i tiden och blir 10 år yngre när man kliver in genom dörren.
Maten är lekfull och smakrik. Testa!

19 feb 2020

Stökigt, roligt och väldigt väldigt annorlunda! Besökte med inställningen om att ”total överkörning” skulle vara en spännande upplevelse men chockades över hur bra maten var!! Kommer definitivt gå hit igen, ända minuset är att... Visa hela »

7 nov 2020

En smak, ljud och ljusupplevelse utöver det vanliga.
En oförglömlig njutning för gommen.

4 feb 2022

Sjukt roligt koncept, för dejten eller kompisarna. Spänn fast er och häng med. Maten var över förväntan!

12 maj 2016

Helt otroligt! Trots högt pris var det prisvärt både tack vare maten och upplevelsen i övrigt

26 aug 2021

Översätt till svenska »

As one , of the most highly rated (and most expensive) restaurants in Stockholm, right now (08/21) Punk Royale offers a culinary tour de force with some twenty bite-sized morsels of creamy, minced, chopped fish, meat, vegetable and fruit, with perfectly matched sauces and garnishes in a rapid succes... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.