Påsk med vårlamm på Tennstopet

Påsk med vårlamm på Tennstopet

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Under påskhelgen håller Tennstopet öppet och serverar svenskt vårlamm utöver sin ordinarie meny den 13-17 april. För den som vill fira påsken utomhus står även uteserveringen öppen och är preppad med värmelampor.

Meny
Rökt lammtartar med havtornsvinägrette, morotskrisp och friterade nässlor
Lammlägg i dill
Örtbakad lammstek med ramslökscreme och pommes tartiflette

Mer information: Tennstopet

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.