Relating @ Hötorgsterrassen

Relating @ Hötorgsterrassen

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Äntligen sommar!
Under juni, juli och augusti flyttar vi våra relatingevent till soliga Hötorgsterrassen. Kombinerat med härligt sällskap, livemusik och boule kommer du matcha med personer som delar dina värderingar.

Bakom eventet står en startup som gjort det till sitt mission att hjälpa singlar att matcha på mer än yta. Genom deras app får du ett verktyg för att själv reflektera över vad som är viktigt för dig i livet och träffa personer som delar det med dig. Allt bygger på forskning som visar att förståelse för dina och andras värderingar hjälper dig bygga och fördjupa meningsfulla relationer som håller i längden.

Vi lägger i snitt 10h i veckan på dejtingappar, trots detta är det 81% som inte hittar någon att bygga en långsiktig relation med. En anledning kan vara Paradox of choice: att vi exponeras för så många val att vi blir förlamande och inte kan ta något val alls. Istället för att stanna upp och reflektera över varför och vad det är som skaver i relationer vi befinner oss i så swipear vi vidare.

Detta vill Relate ändra på.
_____________________________

Innan du kommer;
- ladda ner appen (den ger dig rabatt i baren)
Android Download: https://goo.gl/e824nV
Iphone Download: https://goo.gl/BPZTRC

Information
Visa på karta