Res jorden runt med konceptet The Switch

Sugen på att resa jorden runt – utan att behöva lämna Stockholm? Då bör konceptet The Switch tilltala dig, som just nu pågår på Asian Post Office i samarbete med Bubbles & Brunch.

Företaget Bubbles & Brunch har tillsammans med Asian Post Office skapat ett nytt och spännande middagskoncept som går under namnet The Switch. Om du länge har drömt om att uppleva andra matkulturer, men inte riktigt har pengar på fickan för att unna dig 'the real deal', bör du inte missa det här.

Middagskonceptet är som en resa runt jorden, där man som gäst får landa i sju olika länder. Genom musik, servering, dryck och mat ska varje land representeras med en rolig twist. Resan tar avstamp i Tokyo och fortsätter sedan vidare mot Rom, Paris, Madrid, Kingston och Honolulu för att sedan avslutas i Washington.

Eventen sker i den avskilda festvåningen på Asian Post Office. Här tas grupper om minst sex personer emot. Premiären gick av stapeln den 29 mars och The Switch kommer att vara ett återkommande event framöver, med nästa resa planerad till den 10 maj.