Riche bjuder in till punschbrunsch med olika kulturpersonligheter. Foto: Riche/pressbild Riche bjuder in till punschbrunsch med olika kulturpersonligheter. Foto: Riche/pressbild

Riche bjuder in till punschbrunch med kulturpersonligheter

Med start den 5 oktober och därefter första lördagen varje månad bjuder Riche in till punschbrunsch i Lilla Baren. Vid premiären gästar poeterna Elis Monteverde Burrau och Nadia Maghder Lilla Barens inglasade veranda för poesiläsning medan gästerna kan njuta av arraksdrinkar, klassiska brunchrätter och punschvänlig mat.

Första lördagen varje månad framöver arrangerar Riche punschbrunsch med en rad olika konstnärer och aktörer i spetsen. Målet är att skapa en plats som skapar möten, där punschen och poesin står i fokus. Först ut är Elis Monteverde Burrau och Nadia Maghder.

– Punschbrunchen i Lilla Baren är mer än en vanlig brunch på Riche – det är en upplevelse där poesi, punsch och mat blandas på ett kul sätt. Vi lyfter fram punschen som dryck, bjuder in aktörer och förvandlar Lilla Baren till en punschveranda med elegans och romantik, säger Vanilla Stillefors, eventansvarig bokare på Lilla Baren.

Poesiläsningen pågår klockan 12–16 och man kan både boka i förväg och droppa in.

Information
  • Period
  • 5 okt. (lördag) Nästa tillfälle