Robert Gustafssons 25-års jubileum bjuder på kända klassiker

Robert Gustafsson har kommit att bli lite av svenskarnas egen husgud inom komik. Och nu äntligen ska det firas med en sprakande jubileumsrevy på Cirkus. Det blir en helt nyskriven show, där publiken får träffa gamla och nya favoriter ur komikerns långa karriär. Några av de välkända karaktärerna publiken får återse är 'Weiron i ottan', 'Fred Asp',' illern Göran' och 'Tony Rickardsson'. Självklart kommer det även bjudas på sprillans nya inslag och roller. Den tokroliga revyn lovar skratt, sång, dans och shownummer i toppklass.

Revyn gästas även av välkända artister som Åsa Fång, Sharon Dyall och Per Svensson. Musik och dans spelar stor roll i showen och med sig Robert Gustafsson en stor orkester i ledning av Putte Nelsson och ett gäng proffsdansare.
De klassiska karaktärerna har odlats fram genom åren och har alla ett litet inslag av Robert Gustafsson själv. Och i showen får du lära känna komikerns alla sidor och uppleva hans absoluta favoritroller, live. Robert Gustafsson har utnämnts till Sveriges roligaste man, men själv föredrar han Sveriges roligaste hypokondriker. I showen får du äntligen komma mannen bakom masken lite närmare när han gläntar på dörren till hans privatliv. Publiken får bland annat ta del av okända intressen och egenheter.

Robert Gustafssons 25-års jubileum | robertgustafsson25.se

26 jan-31 mars | Cirkus Arena & Restaurang | ticnet.se | från 370 kr