Rookies & Players goes public

Fashion for the masses is the new black. Rookies&Players-mässan har i år öppet för allmänheten för första gången. I alla fall sista dagen, fredag 15 augusti kl 10-18. Det är likväl ett välkommet trendbrott. För vilka är det om inte den modeintresserade kreti och pleti-klungan som konsumerar trender.
Rookies&Players är laddad med nyskapande och färska designers eller rookies and players*. Det är en kommers med überhög modenivå till klädbutiker. Men nu är det även din marknad. De säljer designergods i en gerillabutik. Där kan du shoppa från kollektionerna långt innan de nått butikerna. Du har det senaste nästan innan det ens är trendigt. Det är high fashion!

Rookies och players som visar high fashion:
fhonetics, Matilda Wendelboe, MO´CYCLE, Patouf, SiSka Design, Säby, Uniforms for the Dedicated, Urban Buzz, AGUNANDAGIRL, Benita Ben Djama, Farzan Esfahani Mogaddam, Inga from Sweden, Solbrun, OÉlla, During, Revery, Tina Olsson, Piecemeal, My Little Drama, Yuusai Tachibana och Trenta Sei.

Annat som Whatsupsthlm tycker är spännande och är för allmänheten under modeveckan kommer att poppa upp inom kort.

*Rookies är just nykomlingar. De har sin första kollektion på mässan och börjar bli spelklara till kommande modematch. Players är de spelare som redan är på banan i liten men växande skala.