Saint Patrick’s Day firas på Vassa Eggen

Saint Patrick’s Day firas på Vassa Eggen

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Folkfesten Saint Patrick’s Day kommer till Stockholm. Från den 15 mars serverar köttkrogen Vassa Eggen irländsk entrecote som har hängmörats i 90 dagar, två månader längre än vanligt. Köttet kommer från djur som har fötts upp på gräs och det finns endast i begränsad mängd - 150 kilo. Först till kvarn gäller, det vill säga så länge lagret räcker. Samtidigt slår man ett extra slag för Gunniess den 17-18 mars och öppnar pop-up-bar med utsmyckning och festlig stämning.

Mer information: Vassa Eggen Steakhouse

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.