Savannahs

Nu har ett nytt skokoncept slagit upp portarna för skoälskande kvinnor. Butiken erbjuder ett exklusivt utbud av skomode från premium designers i Milano, Paris, London och New York och mixen av både etablerade märken och nytt gör utbudet desto mer spännande.


Nu kan den vanliga svenska skointresserade kvinnan glömma att sitta och leta igenom hemsidor i jakten på märken som tidigare inte gått att få tag på här. För inne på Savannah blir det nu möjligt att komma åt de guldkornen och dessutom slippa fraktkostnader. Fast för de som bor en bit ifrån finns också webshoppen lättillgänglig. Adress till den finner du här.

– Vår vision är att kunna erbjuda premium skor för kvinnor till både vardag och fest. Vi har dessutom en mix av både etablerade och nya märken vilket gör utbudet än mer spännande för den svenska marknaden, säger Pia Alsén som tillsammans med sin dotter Savannah Alsén grundat Savannah.

Inredningen är lika sober som skorna och går i grått och lavendel och skorna står i svarta ramar på väggarna som förstärker känslan av att varje modell är ett konstverk. Bäst gör du i att besöka butiken på Biblioteksgatan 29, vid hörnet av Humlegården och titta runt och stoppa foten i ett av konstverken.