Scandinavian Boat Show 2010 på Stockholmsmässan

Från den 10 till 14 november får de pampigaste och mest exklusiva båtarna stå i rampljuset i Stockholmsmässans lokaler. Kort sagt en dröm för den som är tokig i båtar. Scandinavian Boat Show är arrangörer för båtmässan och i år är de extra stolta. De riktigt stora och exklusiva båtarna är nämligen tillbaka på scenen efter år av tuffa tider inom båtindustrin.

- Intresset för stora båtar har visserligen varit stabilt hela tiden. Det nya nu är att båtarna är tillbaka på marknaden. Det ser vi på antalet riktigt stora båtar som bokats på mässan. Även antalet båtar totalt på mässan ökar. Redan i dag, en dryg månad innan mässan öppnar är fler båtar anmälda än som visades förra året, och fler droppar in hela tiden, säger Thomas Sandberg, projektledare för Scandinavian Boat Show.

På Scandinavian Boat Show har du alltså chans att se grymma exemplar av alltifrån snabba motorbåtar till klassiska segelbåtar. Unikt för i år är också ett rekord i storlek. Båten Delta 54 blir med sina 18 meter i längd den största motorbåten som någonsin visats på mässan. Glid runt bland de stora skönheterna eller häng i Yacht Club Lounge som är en mötesplats för alla båtälskare. Här kan du sjunka ned i härliga soffor, prata båtar och sippa på champagne.

Tid och plats: 10 till 14 novemer på Stockholmsmässan i Älvsjö

Öppettider: Onsdag till fredag kl 11-20, lördag och söndag kl 10-18

Biljettpris: 140 kr för vuxna, 12-18 år 50 kr, 7-11 år 20 kr, för mer information och grupppriser klicka här