Se Federer i Stockholm Open

If Stockholm Open går ut stenhårt i år! Ambitionen enligt arrangörerna själva är att skapa "det bästa evenemanget i Sverige och den bästa turneringen på vår nivå". Tanken är att skapa en helhetsupplevelse för besökaren. If Stockholm Open har under 2008 ett program som erbjuder något för alla smaker och åldrar.

If Stockholm Open har gjort flera satsningar, bland annat en ny hemsida, uppfräschningar i arenan och de har lyckats dra toppspelare som Roger Federer (!) och David Nalbandian! Tennisen kommer med andra ord hålla hög klass. Men även runt om arenan bjuds det på mängder av nöje. Bland annat hittar du mat från resturangerna Stallmästaregården, Restaurang J och Operakällaren, allt från stjärnkocken Stefano Catenacci.

Programmet sträcker sig mellan den 4 och 12 oktober. Den 4-5 inleds evenemanget med Tennisens dag. Ungdomar från tennisklubbar runt om i Stockholm körs med buss till Kungliga Tennishallen där det bjuds på underhållning och tävlingar.

På kvällen den 4 oktober hålls en kväll i rockens anda för den vuxna publiken. Rockkväll i samarbete med radiokanalen 106.7 rockklassiker. Tributebandet Queer (tillängnat Queen) spelar live och från 19.00 serveras det alkohol i baren. Ålder 18 år, 19.00-24.00, biljetter 100kr.

Den 6 oktober fortsätter festen med en singelkväll. Till denna kväll köper du ett singelpass som ger dig en heldag i Stockholm Opens singelanda. För 250kr får du sittplatser vid centercourten, access till loungeområdet, välkomstdrink, plockmat, buss och fritt inträde på Café Opera senare under kvällen. Utöver detta bjuds det på liveband (Pumpbolaget) och tävlingar, aktiviteter, 20% rabatt på Brothers & Sisters med mera.

Den 10 oktober fortsätter med Stora Börsdagen då flera näringslivsprofiler och toppolitiker föreläser. Bland annat Börje Ekholm (Investor), Magnus Böcker (OMX), Mats Odell (Finansmarknadsminister) med flera finns på plats under dagen och håller fördrag.
Mer information om Stora Börsdagen hittar du här.

Med andra ord borde du kunna hitta något lockande oavsett om du är tennisälskare eller om du bara söker underhållning av annat slag.

Information om biljetter till samtliga av If Stockholm Opens evenmang hittar du här.