Restaurant J Nacka Strand

2,7
15 betyg
$$$
Restaurang
Restaurant J
2,7
15 betyg

Restaurant J är det marina brasseriet som huserar i anslutning till Hotel J i Nacka strand. Med amerikansk Newport-stil och moderna skärgårdsrätter på menyn bjuder restaurangen på en havsnära matupplevelse bara några minuter från city.

Precis intill Stockholms inlopp hittar du det amerikanskinspirerade brasseriet som blivit en destination i Nacka strand. Hit kommer familjer, vänner och kollegor året runt för att äta och umgås med utsikt över vattnet. På somrarna öppnar restaurangen upp sin stora uteservering på bryggan, där man kan slå sig ner i solen och blicka ut över båtlivet. Vintertid äter man lunch och middag framför den öppna brasan i matsalen. Hela restaurangen hämtar inspiration från den amerikanska Newport-stilen, med ombonad marin interiör. Hit går det även bra att ta båten från Nybrokajen eller Slussen för den som vill få en helhetsupplevelse.

På menyn hittar man klassiker som hamburgare och toast skagen, men även andra smaker främst från Europa och USA. Här ingår bland annat många fisk- och skaldjursrätter, såsom ostron, hummer och olika skaldjursplatåer. Dagtid serveras husman med en egen touch samt andra rätter där man kan välja bland kött, fisk och vegetariskt. Den som vill kan även lyxa till lunchen med en öl eller ett glas vin. Kvällstid erbjuds även en gruppmeny som är anpassad för större sällskap. Vill man få extra mycket lyx är det bara att checka in på hotellet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,7
15

Recensioner av Restaurant J

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Varit på restarangen ibland under 30 år fint läge vid inloppet men som bäst ok mat ok service.Men även upplevt otrevlig och nonchalant personal och fått serverat rått kött.senaste besöket avbröt vi efter fördrinken.

Oengagerad och oprofessionell personal. Maten undermålig i förhållande till prissättning.

·

Stabil skärgårdskrog som håller en jämn nivå, utan några överraskningar. Tre "klassiker" på menyn som var riktigt bra prissatta (ceasar under 200, burgare under 200 och någon mer). Smakade burgaren och den var nice. Åt själv en...

så nära skärgården man kan komma? God mat och grym uteservering.

Uteservering, sol, vatten och skaldjursplatå. Vilken oslagbar kombination! Bra kvalité på skaldjuren, snyggt upplägg, härlig personal och guldkorn att återkomma till. MUMS.

En snabb båttur till Nacka Strand från Nybrokajen eller Slussen och du hamnat i stort sett mitt på Restaurang Js uteservering. Supertrevligt sommartid då det ligger precis vid vattnet, från vårt bord såg vi solnedgången! Maten var god, förrät...

Kom med båten från Nybrokajen, vilken var bara det en trevlig resa, och det såg lockande ut att sätta sig ute på J. Det var lunchtid så jag tog en dagens sallad som var bl a på röd quinoa, kimchi, avocado och lax med chilimayo. Fräsh och god mat med...

Vi åkte hit med båten i tisdags när det var som en härlig sommarkväll. Vi satt på deras uteservering som är som ett stort tält med värmelampor. Supermysigt att se solnedgången över vattnet. Trevlig personal och god mat, jag åt en hambu...

Klassisk skärgårdsstuk på restaurangen - som alltid på sådana ställen är det framförallt miljön och utsikten man kommer dit för. Dock trevligt att de har öppet hela året.

Supertrevlig personal, bra läge och mysig restaurang. Maten är godkänd.

Riktigt usel mat, fick hamburgare som var halv-fabrikat för 185 spänn. Riktigt pinsamt.

Prisvärt: nej
Personal: ointresserade och dryga
Läge: bra

Har aldrig varit på ett ställe någonstans i världen där personalen har varit så oförskämda och otrevliga. Katastrof!

Så tycker pressen

SvD Krogguiden

· 5 av 6 · 2013-06-28

“Det här är en sommarpärla som inte enbart lever på sitt läge utan även serverar utmärkt mat. Proffsig personal serverar vällagad mat av fina råvaror från gotländska gårdar.”

Aftonbladet

· 4 av 5 · 2011-05-27

“Skärgårdskrogar lever sällan upp till förväntningarna. Om man inte heter J, det vill säga.”

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,7
15

Representerar du Restaurant J Nacka Strand?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurant J Nacka Strand?

På Restaurant J Nacka Strand serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Fisk
  • Europeiskt
  • Skaldjur

Vad kostar det att äta på Restaurant J Nacka Strand?

Restaurant J Nacka Strand ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Restaurant J Nacka Strand?

Vi skulle beskriva stämningen på Restaurant J Nacka Strand som mysig och lite lugnare.

Har Restaurant J Nacka Strand uteservering?

Ja, Restaurant J Nacka Strand har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Restaurant J Nacka Strand lunch?

Ja, Restaurant J har lunchserveringar.

Var ligger Restaurant J Nacka Strand?

Restaurant J Nacka Strand ligger på Augustendalsvägen 52, Nacka. I närheten ligger Nacka Strand.