Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant J Nacka Strand

2,9
9 recensioner

Restaurant J Nacka Strand

2,9
9 recensioner
Restaurant J Nacka Strand

Restaurant J är det marina brasseriet som har satt välkänd restaurangprägel på Nacka Strand. Med amerikansk Newport-stil och många fisk- och skaldjursrätter på menyn bjuder restaurangen på en riktigt havsnära matupplevelse bara några minuter från City.

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END, Nobis Vinbar

Användarbilder på Restaurant J Nacka Strand Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurant J Nacka Strand av Sofie L.
  • Bild från Restaurant J Nacka Strand av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jul 2018

så nära skärgården man kan komma? God mat och grym uteservering.

15 aug 2018

Kom med båten från Nybrokajen, vilken var bara det en trevlig resa, och det såg lockande ut att sätta sig ute på J. Det var lunchtid så jag tog en dagens sallad som var bl a på röd quinoa, kimchi, avocado och lax med chilimayo. Fräsh och god mat med... Visa hela »

10 maj 2016

Stabil skärgårdskrog som håller en jämn nivå, utan några överraskningar. Tre "klassiker" på menyn som var riktigt bra prissatta (ceasar under 200, burgare under 200 och någon mer). Smakade burgaren och den var nice. Åt själv en... Visa hela »

12 maj 2016

Vi åkte hit med båten i tisdags när det var som en härlig sommarkväll. Vi satt på deras uteservering som är som ett stort tält med värmelampor. Supermysigt att se solnedgången över vattnet. Trevlig personal och god mat, jag åt en hambu... Visa hela »

2 maj 2016

Klassisk skärgårdsstuk på restaurangen - som alltid på sådana ställen är det framförallt miljön och utsikten man kommer dit för. Dock trevligt att de har öppet hela året.

22 mar 2019

Supertrevlig personal, bra läge och mysig restaurang. Maten är godkänd.

11 aug 2017

Riktigt usel mat, fick hamburgare som var halv-fabrikat för 185 spänn. Riktigt pinsamt.

31 maj 2017

Har aldrig varit på ett ställe någonstans i världen där personalen har varit så oförskämda och otrevliga. Katastrof!

3 okt 2015

Prisvärt: nej
Personal: ointresserade och dryga
Läge: bra