Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurant J Nacka Strand

2,9
11 betyg
Redigera Restaurant J Nacka Strand
Restaurant J Nacka Strand

Restaurant J är det marina brasseriet som huserar i anslutning till Hotel J i Nacka strand. Med amerikansk Newport-stil och moderna skärgårdsrätter på menyn bjuder restaurangen på en havsnära matupplevelse bara några minuter från city.

Precis intill Stockholms inlopp hittar du det amerikanskinspirerade brasseriet som blivit en destination i Nacka strand. Hit kommer familjer, vänner och kollegor året runt för att äta och umgås med utsikt över vattnet. På somrarna öppnar restaurangen upp sin stora uteservering på bryggan, där man kan slå sig ner i solen och blicka ut över båtlivet. Vintertid äter man lunch och middag framför den öppna brasan i matsalen. Hela restaurangen hämtar inspiration från den amerikanska Newport-stilen, med ombonad marin interiör. Hit går det även bra att ta båten från Nybrokajen eller Slussen för den som vill få en helhetsupplevelse.

På menyn hittar man klassiker som hamburgare och toast skagen, men även andra smaker främst från Europa och USA. Här ingår bland annat många fisk- och skaldjursrätter, såsom ostron, hummer och olika skaldjursplatåer. Dagtid serveras husman med en egen touch samt andra rätter där man kan välja bland kött, fisk och vegetariskt. Den som vill kan även lyxa till lunchen med en öl eller ett glas vin. Kvällstid erbjuds även en gruppmeny som är anpassad för större sällskap. Vill man få extra mycket lyx är det bara att checka in på hotellet.

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, Café Opera, END, Nobis Vinbar

Användarbilder på Restaurant J Nacka Strand Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurant J Nacka Strand av Cissi L.
  • Bild från Restaurant J Nacka Strand av Cissi L.
  • Hälleflundra med gulbetor. – Bild från Restaurant J Nacka Strand av Caroline L.
  • Syltade kantareller och kål, – Bild från Restaurant J Nacka Strand av Caroline L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 jun 2021

Uteservering, sol, vatten och skaldjursplatå. Vilken oslagbar kombination! Bra kvalité på skaldjuren, snyggt upplägg, härlig personal och guldkorn att återkomma till. MUMS.

5 jul 2018

så nära skärgården man kan komma? God mat och grym uteservering.

23 aug 2020

En snabb båttur till Nacka Strand från Nybrokajen eller Slussen och du hamnat i stort sett mitt på Restaurang Js uteservering. Supertrevligt sommartid då det ligger precis vid vattnet, från vårt bord såg vi solnedgången! Maten var god, förrät... Visa hela »

15 aug 2018

Kom med båten från Nybrokajen, vilken var bara det en trevlig resa, och det såg lockande ut att sätta sig ute på J. Det var lunchtid så jag tog en dagens sallad som var bl a på röd quinoa, kimchi, avocado och lax med chilimayo. Fräsh och god mat med... Visa hela »

10 maj 2016 · Uppdaterad

Stabil skärgårdskrog som håller en jämn nivå, utan några överraskningar. Tre "klassiker" på menyn som var riktigt bra prissatta (ceasar under 200, burgare under 200 och någon mer). Smakade burgaren och den var nice. Åt själv en... Visa hela »

12 maj 2016

Vi åkte hit med båten i tisdags när det var som en härlig sommarkväll. Vi satt på deras uteservering som är som ett stort tält med värmelampor. Supermysigt att se solnedgången över vattnet. Trevlig personal och god mat, jag åt en hambu... Visa hela »

2 maj 2016

Klassisk skärgårdsstuk på restaurangen - som alltid på sådana ställen är det framförallt miljön och utsikten man kommer dit för. Dock trevligt att de har öppet hela året.

22 mar 2019

Supertrevlig personal, bra läge och mysig restaurang. Maten är godkänd.

11 aug 2017

Riktigt usel mat, fick hamburgare som var halv-fabrikat för 185 spänn. Riktigt pinsamt.

31 maj 2017

Har aldrig varit på ett ställe någonstans i världen där personalen har varit så oförskämda och otrevliga. Katastrof!

3 okt 2015

Prisvärt: nej
Personal: ointresserade och dryga
Läge: bra

Så tycker pressen

5 av 6 · SvD Krogguiden · 2013-06-28

“Det här är en sommarpärla som inte enbart lever på sitt läge utan även serverar utmärkt mat. Proffsig personal serverar vällagad mat av fina råvaror från gotländska gårdar.”

4 av 5 · Aftonbladet · 2011-05-27

“Skärgårdskrogar lever sällan upp till förväntningarna. Om man inte heter J, det vill säga.”