Under påskveckan, den 11-15 april, kan man gå loss på godsaker från havet när Vassa Eggen ställer till med Seafood shack. En mataktivering inspirerad av amerikanska shack-restauranger som ska göra skaldjur tillgängligt för alla.
Vassa Eggen förknippas kanske framförallt med kött, men restaurangen har även en förkärlek för skaldjur - något som blir extra tydligt lagom till påsk. Då utökas utbudet med allt från hummer till Cajun shrimps.
- Det som är roligt med denna vecka är att avdramatisera detta med skaldjur. Det är väldigt kul att äta skaldjur i en annan miljö än vanligt. Att maten inte är åt plateau-hållet, utan små rätter till ett bra pris, för att man då kan testa olika skaldjur i olika utföranden, säger Niklas Odin, köksmästare på Vassa Eggen.
På menyn står rätter som hummertacos, skaldjurstoast och crab cakes. Skaldjuren kommer att serveras både i matsalen och i baren, där man även kommer att erbjuda bland annat Brooklyn lager på burk för att få till rätt känsla.
Mer information: Vassa Eggen Steakhouse