Hösten är här och med det skaldjursveckorna. En restaurang man alltid kan lita på när det gäller detta är Göteborg som år efter år överträffar sig själva i utbud och kvalitet. För varje år som går blir det populärare och i år har man förlängt perioden till 19 dagar; 14 september - 2 oktober.
Skaldjursmenyn år 2011 ser ut enligt följande:
- Stor skaldjurs plateau 545:- (Halv Mainehummer, halv krabba, 4x ostron, blåmusslor, rökta & vanliga räkor)
- Liten skaldjurs plateau 325:- (Halv krabba, 3x ostron, blå musslor, rökta & vanliga räkor)
- Hel eller halv krabba 195:-/ 125:-
- Hel eller halv hummer naturell 325:-/195:-
- Räkor 200 gram 145:-
- Rökta räkor 200 gram 165:-
- Ostron Naturella Fine de claire 28:-
- Ostron Rockefeller 32:-
- Hummer Thermidor 245:-
- Hummer Bisque 125:-
- Ceviche på lax och pilgrimsmusslor 120:-
- Alla plateauer, räkor och krabba och hummer serveras med följande tillbehör: Grovkornig senapssås, Rhode islands sauce, Västerbottenost, mörkt rågbröd, rostat surdegsbröd, citron, spisbröd, schalottenlöksvinäger.
Läs mer: Restaurang Göteborg