Skaldjursveckor på Restaurang Göteborg

Skaldjursveckor på Restaurang Göteborg

Hösten är här och med det skaldjursveckorna. En restaurang man alltid kan lita på när det gäller detta är Göteborg som år efter år överträffar sig själva i utbud och kvalitet. För varje år som går blir det populärare och i år har man förlängt perioden till 19 dagar; 14 september - 2 oktober.

Skaldjursmenyn år 2011 ser ut enligt följande:

- Stor skaldjurs plateau 545:- (Halv Mainehummer, halv krabba, 4x ostron, blåmusslor, rökta & vanliga räkor)
- Liten skaldjurs plateau 325:- (Halv krabba, 3x ostron, blå musslor, rökta & vanliga räkor)
- Hel eller halv krabba 195:-/ 125:-
- Hel eller halv hummer naturell 325:-/195:-
- Räkor 200 gram 145:-
- Rökta räkor 200 gram 165:-
- Ostron Naturella Fine de claire 28:-
- Ostron Rockefeller 32:-
- Hummer Thermidor 245:-
- Hummer Bisque 125:-
- Ceviche på lax och pilgrimsmusslor 120:-

- Alla plateauer, räkor och krabba och hummer serveras med följande tillbehör: Grovkornig senapssås, Rhode islands sauce, Västerbottenost, mörkt rågbröd, rostat surdegsbröd, citron, spisbröd, schalottenlöksvinäger.


Läs mer: Restaurang Göteborg

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.