Restaurang Göteborg

3,3
19 betyg
$$$
Restaurang
Restaurang Göteborg
3,3
19 betyg

Precis som i Göteborg kan du ta dig hit med båt eller spårvagn. Och visst är stämningen go. Minst sagt. På Göteborg går det lika bra att svalka sig med en kall öl i sommarsolen vid bryggan, som att avnjuta husmansinspirerad mat i höstmörkret på den inglasade verandan. 

Restaurang Göteborg ligger med sitt sjönära läge på en brygga längst upp i Sickla kanal. Hit kan du ta dig med både båt och spårvagn, precis som i Göteborg. Här sitter du med fördel ute i solnedgången och dricker gott och äter ostron och andra snacks. Det är livligt och en gästvänlig stämning.

Under vintern är det öppna brasor och varm choklad som lockar och höjer mysfaktorn. Sommartid däremot sitter du ute och brasan har bytts ut mot flytvästar, metspön och allt som hör sommaren till. Med referenser till Göteborg har restaurangen även ett 031-nummer fast den ligger i Stockholm.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
19

Recensioner av Restaurang Göteborg

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltså deras ”räkfrossa” för ett grymt bra pris! Alltså wow! Fatta att jag en göteborgare ätit världen godaste och största räkorna i mitt liv på en restaurang som heter Göteborg i Stockholm. Gå dit och ät! Mums mums mums

Beställde hamburgare, den var inte varm och jag måste säga att den inte på många vägar mäter sig med ”Bastard burger eller Brödernas hamburgare, katastrof.

Trevligt ställe vid vattnet, perfekt en solig vårdag! Några av stans godaste köttbullar!

Brunch
Ljus och vacker lokal med fönstervägg som ger en fin utsikt över vattnet. På somrarna (om det är varmt) sitter man på bryggan och njuter av sin dricka.
Menyn är klassisk med svensk-fransk inslag. Inget är innovativt men man upplever en behagl...

Har varit på Göteborg till och från i flera år, dock enbart på det varmare halvåret så recensionen har ett tag på nacken, men kommer alltid tillbaka någon gång per år.

Bryggan är avslappnad och najs, framförallt nä...

5 stjärnor pga läget.. magisk utsikt, maten är si sådär men absolut gött häng!

Jag bodde tills nyligen i Hammarby Sjöstad och det här är verkligen stadsdelens pärla (det och Magnus Johanssons bageri). Det ligger beläget vid en brygga vid kanalen med utsikt över Söder. På sommaren lägger båtar till utanför vilken är...

Otroligt dålig service. När vi kom var det ingen som sa hej eller ens gav oss ögonkontakt. Efter 5min får vi säga till att vi har bokat bord. ”Ställ er där borta och vänta”, sa de. Där fick vi stå i ytterligare 10min utan att någ...

Trevlig bar och restaurang med uteservering precis vid vattnet nere i Hammarby Sjöstad. Lite kul att dom har reggat ett 031-nummer man behöver ringa på för att få kontakt med dom. Gör-trevligt!

Trevlig restaurang med härligt läge vid vattnet. Mycket fönster vilket gör att lokalen är ljus och fräsch. Har bara ätit helglunch här och blev väldigt nöjd. Personalen är väldigt trevlig.
Dom har en stor härlig terrass som jag se...

Jag har varit på Göteborg och ätit brunch (helglunch) två gånger och varit väldigt nöjd båda gångerna. Maten är bra och personalen trevlig. Lokalen är väldigt trivsam och läget vid vattnet förhöjer så klart kä...

Vi promenerar till restaurangen längs vattnet i Hammarby Sjöstad. Ett tips när man ska gå på restaurang just i Sjöstaden är att man kommer dit i god tid innan så att man kan njuta av miljön innan och inte stressa.

Väl framme så bli...

Lokalt och bra gör mig alltid glad, Göteborg gör mig glad.

Jag är en av dessa Sjöstadsbor som inte hänger på Göteborg hela somrarna. Stockholm har alldeles för mycket att erbjuda för att jag ska stanna på ett ställe.

Ä...

Brunch - fick betala extra för kaffet!!

Vi var där för att vi fått en brunch i present. Det ingick två lyxiga mackor, cava och vin till maten. Vi tackade nej till vinet frågade om vi fick beställa kaffe istället. ”Jadå, absolut - vad ni...

Mysigt och avslappnat med grymt läge. Väldigt nöjda med maten och service!

Även ett plus att en liten bäver simmade förbi fönstret 🦦

Mycket dålig service. Maten var okej, absolut inget speciellt dock. Har många restauranger jag hellre besöker än denna.

Ligger otroligt fint, flexibel personal då vi var ett större sällskap. Maten helt okej men ingen höjdare men det vägdes upp av den sköna atmosfären och läget vid vattnet. Eftermiddags öl intogs på terassen precis vid vattnet med fantastisk solnedgång

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
19

Representerar du Restaurang Göteborg?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Restaurang Göteborg?

På Restaurang Göteborg serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Restaurang Göteborg?

Restaurang Göteborg ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Restaurang Göteborg?

Vi skulle beskriva stämningen på Restaurang Göteborg som mysig och lite lugnare.

Har Restaurang Göteborg uteservering?

Ja, Restaurang Göteborg har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Restaurang Göteborg?

Restaurang Göteborg ligger på Midskeppsgatan 31, Hammarby sjöstad. Närmsta tunnelbana är Hammarbyhöjden (ca 900m).