Skratt och adrenalin under Comedy Club på Golden Hits

Nu introducerar det klassiska schlager- och showstället Golden Hits en alldeles färsk Comedy Club. Schlagerbaren fylls av skratt och adrenalin varje onsdag när några av Sveriges mest välkända ståuppare bjuder på roliga shower och tokiga framträdanden.

Vill du värma upp med en drink innan showen kör igång kan du besöka Golden Hits bistroavdelning som slår upp dörrarna klockan 17.00. Och varför inte slå till på en riktig helkväll med middag innan framträdandet? På bistromenyn finns alltifrån plockmat och lättare rätter till vällagade köttbitar. Glöm inte att boka bord i tid. Schlagerbaren står redo från klockan 18.00.

Dj finns på plats och snurrar igång musiken klockan 19.30. Perfekt uppvärmning inför kvällens stora stand-up show, som intar scenen kl 20.00. Det blir sammanlagt två akter fyllda av humor, allvar och dagsaktuella händelser med en smart och rolig touch. Efter showen står nattklubben redo med karaoke och flertalet dansgolv och barer. Inträde till nattklubben ingår i biljettpriset.


Nedan följer standupschemat:

14 mars - Kodjo Akolor, Simon Garshasebi, Melody Farshin, MC Janne Westerlund
28 mars - Martin Lagos, Yvonne Johnsson, Ben Richards, MC David Druid
11 april - David Druid, Isak Jansson, Behrad Rouzbeh, MC Jakob Öqvist
18 april - Jakob Öqvist, Martin Lagos, David Druid, MC Janne Westerlund
25 april - Al Pitcher, Yvonne Skattberg, Cecila von Strokirch MC Janne Westerlund

Comedy Club | Golden Hits | Onsdagar 18-23 | Entré 120 kr | goldenhits.se