Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Golden Hits

1,5
4 betyg
Redigera Golden Hits

Golden Hits är mer än bara restaurang, här finns även schalgerbaren med tre dansgolv för den som vill ta en svägom efter maten. Uppträdanden och två shower avlöser varandra blandat med servitriser som börjar sjunga och dansa om andan faller på. Väggarna pryds av kitchiga bilder på gamla idoler. Golden Hits ingår i krogkoncernen Wallmans som är specialister på underhållning och uteliv med allt från teaterföreställningar till mat och nattklubbar.

Användarbilder på Golden Hits Visa alla

  • Lägg till bild
  • Golden Hits, Kungsgatan 29 i Stockholm – Bild från Golden Hits av Simon W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 apr 2019

Klassiskt ställe i Stockholm för alla schlager/pop-fantaster. Tre plan med karaokebar och tre dansgolv med lite olika musikstil per våning. Kön ringlar sig lång utanför på kvällarna. Julbord och show på vintern. Lite köttmarknad-varning, framfö... Visa hela »

14 okt 2021

Väldigt otrevlig dörrvakt

4 sep 2021

Trevlig show och bra mat.
Men vakterna f…. Vad dom beter sig snälla byt ut.

7 jul 2018

Fy f*n, vakterna är extremt hårda, efter en öl så är man full. Hur seriöst är det? De har öppet till 3 ska man inte dricka något till 23-2400? Hur vill de tjäna? Skandal, schysst, men inget jag rekommenderar när det gäller vakter och r... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.