Golden Hits

1,5
4 betyg
$$
Restaurang
Bar
Nattklubb
Golden Hits
1,5
4 betyg

Golden Hits är mer än bara restaurang, här finns även schalgerbaren med tre dansgolv för den som vill ta en svägom efter maten. Uppträdanden och två shower avlöser varandra blandat med servitriser som börjar sjunga och dansa om andan faller på. Väggarna pryds av kitchiga bilder på gamla idoler. Golden Hits ingår i krogkoncernen Wallmans som är specialister på underhållning och uteliv med allt från teaterföreställningar till mat och nattklubbar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Golden Hits Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,5
4

Recensioner av Golden Hits

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Väldigt otrevlig dörrvakt

Klassiskt ställe i Stockholm för alla schlager/pop-fantaster. Tre plan med karaokebar och tre dansgolv med lite olika musikstil per våning. Kön ringlar sig lång utanför på kvällarna. Julbord och show på vintern. Lite köttmarknad-varning, framfö...

Trevlig show och bra mat.
Men vakterna f…. Vad dom beter sig snälla byt ut.

Fy f*n, vakterna är extremt hårda, efter en öl så är man full. Hur seriöst är det? De har öppet till 3 ska man inte dricka något till 23-2400? Hur vill de tjäna? Skandal, schysst, men inget jag rekommenderar när det gäller vakter och r...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Katastrof
Maten usel och vakterna slänger ut folk utan anledning

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Er vakt var mycket otrevlig i lördags och era vakter borde få utbildning i att bemöta människor på ett bättre sätt. Det drar verkligen ner stämningen och hela upplevelsen av att bli så dåligt bemötta som vi blev i lördags. Jag är 4...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,5
4

Representerar du Golden Hits?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Golden Hits?

Golden Hits ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Golden Hits?

På Golden Hits serveras bland annat:

  • Internationellt

Var ligger Golden Hits?

Golden Hits ligger på Kungsgatan 29, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 150m).