Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Golden Hits

2,0
2 recensioner
Golden Hits

Golden Hits är mer än bara restaurang, här finns även schalgerbaren med tre dansgolv för den som vill ta en svägom efter maten. Uppträdanden och två shower avlöser varandra blandat med servitriser som börjar sjunga och dansa om andan faller på. Väggarna pryds av kitchiga bilder på gamla idoler. Golden Hits ingår i krogkoncernen Wallmans som är specialister på underhållning och uteliv med allt från teaterföreställningar till mat och nattklubbar.

Användarbilder på Golden Hits Visa alla

  • Lägg till bild
  • Golden Hits, Kungsgatan 29 i Stockholm – Bild från Golden Hits av Simon W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 apr 2019

Klassiskt ställe i Stockholm för alla schlager/pop-fantaster. Tre plan med karaokebar och tre dansgolv med lite olika musikstil per våning. Kön ringlar sig lång utanför på kvällarna. Julbord och show på vintern. Lite köttmarknad-varning, framfö... Visa hela »

7 jul 2018

Fy f*n, vakterna är extremt hårda, efter en öl så är man full. Hur seriöst är det? De har öppet till 3 ska man inte dricka något till 23-2400? Hur vill de tjäna? Skandal, schysst, men inget jag rekommenderar när det gäller vakter och r... Visa hela »