Snyggaste sviten i stan

Loppet är redan avgjort, WhatsupSthlm har äran att visa upp huvudstadens snyggaste svit, Nobissviten på 110 kvadratmeter. Innan man ens öppnat upp hotellet så kan vi lugnt konstatera att Stockholm nu verkligen har fått sin snyggaste lyxsvit i och med öppningen av Nobis Hotel på Norrmalmstorg. Den mörka träpanelen, den majestätiska sängen mitt i sovrummet, de designade lamporna och garderoberna med fiskbenssmide från Botswana. Hotellet osar lyx.
Häromdagen skrev vi om det nya bygget som rymmer 201 rum och efter pressvisningen i måndags har vi fått mer kött på benen. Nobissviten, de supereleganta privatrummen på första våningen med träpanel (fungerar både som möteslokaler och chambre separés) och den italienska restaurangen Caina. Alla kommer de verkligen som välkomna inslag på det bortglömda torget mellan city och Östermalm.
Redaktionen förutspår att hotellet kommer att bli ett hett tillhåll för världsstjärnor på besök. Med deras entourage hängandes i Guldbaren och skrikande fans utanför på torget, omfamnar vi slutet på tystnaden på en av Stockholms vackraste torg. Äntligen lite liv i dessa kvarter.

För mer information och bokning se hotellets hemsida här.