Nobis Hotel

4,6
5 betyg
Hotell
Hemsida
Nobis Hotel
4,6
5 betyg
Hemsida

Detta 5-stjärniga hotell har gjort Norrmalmstorg till en huvudattraktion. Med sina två restauranger och populära Guldbaren är detta mer än bara ett hotell. Dess 201 rum i modern design har gett Stockholm ett kontemporärt designhotell med återhållsam lyx. NoiBino och Guldbaren bidrar till denna livliga och välbesökta träffpunkt. Afterwork-trenden har sällan sett sådan renässans sedan Guldbaren öppnade innanför hotellets lobby.

Service: VIP-service, flygplatstransfer, gym, bastu, 24-timmars room service, 24-timmars bistro, Concierge, gratis wifi.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Nobis Hotel Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Nobis Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 apr 2020

Jag och två tjejkompisar hade en lite staycation härom veckan. Vi hade bokat en corner suite och den var helt magisk. Rummen är ljusa och mysiga med en scandinavisk touch. Badrumen helt i marmor. Älskar också att dom har Byredoprodukter!
Servicen var otrolig, så... Visa hela »

30 mar 2015

Recensionen avser frukost och service.

Nobis Hotel andas service, flärd och proffsighet. Varje detalj känns noga uttänkt och det blir verkligen tydligt.

Servicen är otroligt! Inför ett event nyligen så var jag tvungen att förvara en slush-maskin... Visa hela »

29 dec 2015

Jag har spenderat många gånger hos dem. deras Service är så genomsyrat i hela hotellet speciellt Receptionen. Andra hotell borde lära sig av dem!

11 okt 2021
17 jun 2022