Nobis Hotel

4,6
5 betyg
Hotell
Nobis Hotel
4,6
5 betyg

Detta 5-stjärniga hotell har gjort Norrmalmstorg till en huvudattraktion. Med sina två restauranger och populära Guldbaren är detta mer än bara ett hotell. Dess 201 rum i modern design har gett Stockholm ett kontemporärt designhotell med återhållsam lyx. NoiBino och Guldbaren bidrar till denna livliga och välbesökta träffpunkt. Afterwork-trenden har sällan sett sådan renässans sedan Guldbaren öppnade innanför hotellets lobby.

Service: VIP-service, flygplatstransfer, gym, bastu, 24-timmars room service, 24-timmars bistro, Concierge, gratis wifi.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Recensioner av Nobis Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag och två tjejkompisar hade en lite staycation härom veckan. Vi hade bokat en corner suite och den var helt magisk. Rummen är ljusa och mysiga med en scandinavisk touch. Badrumen helt i marmor. Älskar också att dom har Byredoprodukter!
Servicen var otrolig, så...

Recensionen avser frukost och service.

Nobis Hotel andas service, flärd och proffsighet. Varje detalj känns noga uttänkt och det blir verkligen tydligt.

Servicen är otroligt! Inför ett event nyligen så var jag tvungen att förvara en slush-maskin...

Jag har spenderat många gånger hos dem. deras Service är så genomsyrat i hela hotellet speciellt Receptionen. Andra hotell borde lära sig av dem!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Representerar du Nobis Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Nobis Hotel?

Nobis Hotel ligger på Norrmalmstorg 2-4, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 200m).