Sommar på Stallis

Sommar på Stallmästaregården! Uteservering, succéshowen Diggiloo med lyxigt boende, spaweekends och mycket mer. Det är ett litet smakprov på vad Stallmästaregården bjuder på i sommar. Klicka på rubrikerna om du vill ha mer information.

Diggiloo med boende

Diggiloo kommer till Stockholm och Ulriksdals Slott den 15 augusti. I årets Diggiloo-show medverkar bl.a. Måns Zelmerlöw, Nanne Grönvall, Lotta Engberg, Lasse Holm, Thomas Petersson, Molly Sandén & Linda Bengtzing. Ulriksdals Slott ligger på gångavstånd från Stallis och de har satt ihop ett weekendpaket som går loss på lite över tusenlappen per person.

Uteserveringen
Stallis uteservering öppnade för bara någon vecka sedan. Här kan du njuta av sommaren i parken eller den populära utekrogen "Lill-Stallis" som ligger precis vid Brunnsviken. Det blir inte bättre för dig som bor mitt i city och behöver ta dig snabbt och lätt ut till lite lugnare miljöer.

Spa

Att lyxa till det med spa lite då och då är underbart. Stallis har lite roliga paket att välja mellan, eller vad sägs om "Kompis-spa", "Duo" eller "Sköna söndag"?