Sommarklubb gör comeback i Slakthusområdet

Det finns några saker som gör stockholmarna villiga att resa utanför tullarna, en av dem är Slakthusområdet. När temperaturen höjs och solen tittar fram strömmar folket in via tunnelbana och taxi för att bänka sig på Slakthusets takterrass för att sedan dansa sent långt in på nätterna i källaren. Även i år får Slakthuset sällskap av Kvarteret.

Fem dagar i veckan kommer du att ha möjlighet att festa loss i Kvarteret som består av två utomhusdelar och två inomhusdelar på 2 500 kvadratmeter yta. Lokalen är inte helt förvånande ett gammalt slakthus som har renoverats för att skapa en social klubbmiljö, och den kan idag välkomna upp till 2 200 gäster. De fyra olika avdelningarna fyller olika funktioner; Fristaden, Kyrkan, Gatan och Torget. Här kommer du att kunna ta del av olika dj:s, framträdanden, evenemang och konstutställningar.

Bakom konceptet står ett blandat gäng med erfarenhet från klubb- och PR-braschen; Sebastian Fors, Gustav Bendt, Emma Pavlovic Svensson, Kamel Salih, Christian Berg, Linn Hutchinson, Linus Nyström och Matilde Urdinola.

Klara för Kvarteret i år är bland andra Jeremy Olander, Natasha Diggs, Avalon Emerson, DJ Seinfeld, Mall Grab med flera. Följ deras sociala medier för att hålla dig uppdaterad på programmet.

Kvarteret öppnar 17 maj, men bjuder in till smygpremiär på skärtorsdagen den 18 april.