Sommarloppisen tillbaka på Trädgården

Nu är det dags för årets upplaga av Sommarloppisen som blev en succé 2012. Varje lördag från och med den 7 juni kommer man kunna hitta allt från loppisbord till barer, dj:s och livespelningar under Skanstullsbron på Söder.

Den som vill fynda second hand, rensa ut garderoben eller bara lyssna på musik och äta lite mat har på senare år kunnat göra allt på samma gång på Sommarloppisen. Sedan 2012 har nämligen arrangörerna Bakåt:Framåt och Trädgården gått samman för att kombinera loppis med mat, dryck och musik i solen.

Tanken är att du ska kunna botanisera bland stånden med ett glas vin eller öl i handen samtidigt som du njuter av musiken (som Trädgården är experter på!) och kanske till och med minglar lite. I år utlovas runt 100 meter loppisbord med både privatpersoner och second hand-butiker som kränger kläder och prylar. Vill man göra sig av med gamla garderobsfynd och vässa säljtekniken är det med andra ord bara att boka bord.

- Alla är välkomna att sälja sina önskade saker på Sommarloppisen på Trädgården, privatperson som butik, men det gäller att vara ute i tid, platserna försvinner snabbt, säger Niklas Hallberg från Bakåt:Framåt.

Sommarloppisen är ett samarbete mellan Trädgården och mässarrangören Bakåt:Framåt (Vintagemässan, Retromässan, Cityloppisen m fl).

Plats: Trädgården

Tid: Kl 12-17

Datum: Lördagar 7 juni - 30 aug (stängt 21 juni)

Inträde: Gratis (försäljningsplats kostar 350 kr)

Mer info: sommarloppisen.se