Sommaren bär blommor och semestern står i dörren. Och för oss som fortfarande hänger kvar i stan under högsommaren finns mycket kul att vänta. En av höjdarna inom restaurangvärlden är sommarmenyn på Riche. Fram till den 31 augusti kan restaurangens gäster välja mellan två olika trerätters sommarmenyer -
Solöga för 300 kronor och Skarpö för 350 kronor.
Meny Solöga bjuder på Solöga på Matjesill till förrätt. Varmrätten är en timjan- och vitlöksstekt kalvrostbiff med dillkokta sommarkantareller och primörer. Till efterrätt serveras mjölkchoklad med pannacotta och limerörda jordgubbar.
Meny Skarpö består av en förrätt i form av isad gurksoppa med chili, koriander och örtkrutonger. Till varmrätt serveras en enkelstekt rödingfilé med citroncrème och Kalixlöjrom. Efterrätten består av citron- och vallmokaka med flädergrädde och färska hallon.