Spanska veckor på Sheraton

Spanska veckor på Sheraton

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 15 maj - 18 juni kan man följa med Sheraton på en kulinarisk resa till Spanien.

Hotellrestaurangens Sous Chef Marc Castillo Batalla, som har sina rötter i Barcelona, väljer ut sina spanska favoriträtter och serverar en meny med rätter främst från Katalonien (där Barcelona är huvudstad) men även från Andalusien och övriga delar av Spanien. Bland annat serverar han sin egen paella samt givetvis den katalanska desserten Crema Catalana.

- Jag vill att alla som kommer och äter under våra spanska veckor ska få prova en riktigt god och klassisk Crema Catalana, precis som man äter den i hemmen hemma i Spanien, säger Marc.

Mer information: Sheraton Stockholm Hotel

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.