Sparrissäsong på Pressklubben och Duvel Café

Sparrissäsong på Pressklubben och Duvel Café

Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Skribent SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Våren är här - något som även betyder att den vita sparrisen har kommit. Detta firar man på Pressklubben och Duvel Café genom att under fem veckor, den 4 maj - 9 juni, servera en sparrismeny med olika sparrisrätter. Själva sparrisen består av vit sparris från kooperativet OGA i Bruchsal i södra Tyskland - en sort som inte går att odla på våra breddgrader.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.