Sparrisveckor på Sheraton

Sparrisveckor på Sheraton

Våren är här och det firar Sheraton med en comeback av förra årets sparrisveckor på hotellets restaurang, Threesixty. Bland annat kan man få primören serverad med pocherade vaktelägg och bacon samt välja varmrätter med lax eller lamm. Sparrismenyn, som är komponerad av chefskocken Markus Rotard med team, kommer att serveras fram till söndagen den 24 maj.

Datum: 15 april - 24 maj

Mer information: Sheraton Stockholm Hotel


Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.