Stadsvandring blir gratis under helgdagarna

Passa på att uppleva Doktor Glas Stockholm under helgdagarna. Under nästan tre veckor är StoryTourists prisbelönta app-turer gratis. Upplev Stockholm från ett nytt perspektiv, samtidigt som du enkelt kan hålla avstånd till andra.

Doktor Glas-turen tar dig genom Hjalmar Söderbergs Stockholm och låter dig uppleva platserna där berättelsen utspelar sig, samtidigt som du tar del av romanen om den bekymrade läkaren och hans moraliska dilemma.

– Turen tar dig till platsen där berättelsen utspelar sig, och ger den liv genom bilder, rörliga klipp och interaktiva delar. I år firar många jul och nyår hemma, och då är en stadsvandring ett bra sätt att få nya perspektiv på sin hemstad och samtidigt hålla den sociala distansering som gäller just nu, säger Johanna Forsman, vd och medgrundare av StoryTourist.

Fram till den 6 januari är turerna gratis att ladda ner. Besök storytourist.com, välj tur och gå till kassan. Fyll i koden HOLIDAYS vid bokning. Du kommer sedan att få två mejl, ett med kvittot och ett med inloggningsdetaljer. Ladda ner företagets app i App Store eller Google Play, logga in och ladda ner turen.