Steroids gratis på Obaren

Vi fick in ett sådant här anonymt tips på att Steroids spelar gratis på Obaren den 10 februari 2009. Tipset innehöll en länk till Facebook och "leta reda på resten själv". Jag vet inte hur jag ska tolka det, men i länken som medföljde tipet fanns en länk till bandets MySpace. Där kan man alltid lyssna på bandet, men det finns inte så mycket mer information än en länk till ett program på TV4. Det heter "Made In Sweden" och verkar för närvarande ha slutat gå, men jag blir lite osäker.

Anledningen är att sedan jag flyttade i november kom jag på att jag nästan aldrig använde TV:n för att kolla på andra källor än DVD-spelaren, så nu sitter jag med en TV, DVD, Xbox och kablar däremellan. Dock finns det ingen antennkabel överhuvudtaget. Närmaste är väl inne hos grannen, om grannen nu inte är lite som mig.

Så har man rätt förutsättningar, dvs. tillgång till framför allt TV4, vet man hur det står till på den fronten. Jag kan glädja mig åt att förhoppningsvis gå på en konsert, där man slipper stanna hemma framför TV:n och dessutom få en logga och massvis av reklam uppkörd i ansiktet. Istället blir det ju mest den här nervösa och maniframkallande väntan på att en konsert ska börja.

10 februari på Obaren, alltså, och man kan vara där runt 20:00. Fri entré dessutom, och om man nu är så rädd om tiden att man inte vet om man "har tid" för gratiskonsert – MySpace.

Tack till "anonym tipsare" för tipset