Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Obaren

2,9
7 betyg
  • Stureplan 2
    • City, Östermalm
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera Obaren

Inne på Sturehof gömmer sig populära Obaren som bjuder på livespelningar, dj:s och mycket mingel. Med sin avslappnade atmosfär har Obaren i många år varit ett populärt alternativ till andra ställen runt Stureplan.

Se även Sturehof, Lägenheten på Sturehof

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Inte alls i min smak. Förstår mig inte på stället. Längst bak i restaurang sturehof finns en trappa upp till obaren. Den är liten, dåligt planerad byggd och smutsig. Inte alls vad jag förväntade mig med tanke på vart den låg. Platser ä... Visa hela »

12 aug 2019

Här har jag både rullat hatt, sett en av mina absoluta favorit artister live (Joss Stone), gått på dejt och blivit bemött på det mest oprofessionella sätt som denna världen skådat. Fruktansvärt dålig personal och service!

Tycker h... Visa hela »

15 feb 2020

Påminner om en tråkig idrottssal från grundskolan fast med bar. Sittplatserna är utformade som en läktare och väggarna är svarta tavlor med sjukt oklar text. Här är ditt sällskap som får lyfta upplevelsen då lokalen inte är mycket... Visa hela »

28 feb 2019

En bar och några sittplatser. Okej "bakom kulisserna"-häng innanför Sturehof. Få som hittar/vågar sig in hit.

28 jun 2016

Obaren sticker ut bland de övriga barerna i området, på ett bra sätt.

Listad i: 🥃 Bra barer
12 jan 2020

Detta är inte direkt mitt favoritställe och jag blev medsläpa efter en kräftskiva förra året. Stället är ganska sunkigt, men det funkar absolut som en mellan station innan man går vidare till något av nattklubbarna i närheten. Absolut inget... Visa hela »

1 feb 2021

OBAREN! Här gillar jag att hänga, skriver denna recension under coronatider, när det är stängt, och jag saknar det så pass.
Charmen ligger i att det är undangömt, helt olikt Stureplan och alltid en fest.
Trillade in min första gång en Sö... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.