Stockholmslegenden Sheraton: 40 år

Vad har Roger Federer, Beyonce, Tony Blair och Tina Turner gemensamt? De har alla givetvis varit gäster på legendariska Sheraton Stockholm. Som en av världens största hotellkedjor har man genom åren kommit att stå för lyx, komfort och moderna hotellrum. Det var i Stockholm allt började.

I år är det alltså 40-årsjubileum för Sheraton Stockholm. Få vet om att hotellet på Tegelbacken var kedjans första hotell i Europa. Då som nu såg man Stockholm som en modern och nytänkande stad. Med andra ord, en bra testmarknad för konceptet. Många stora, internationella varumärken har sedan dess resonerat likadant och det är ingen slump att Sheraton än idag står sig som en av huvudstadens bästa hotell.
Världsstjärnor, politiker och sportlegender väljer ofta hotellet för sitt uppehälle i Stockholm. Med sitt optimala läge nere vid Stadshuset hyser man den bästa utsikten över fjärden som man kan önska sig.

Under detta jubileumsår kommer man att släppa flera åtråvärda erbjudanden. Just nu kan du boka hotellrum för upp till 30% rabatterade priser. Boka innan 20 mars. Läs mer här.