Stor matfestival bjussar på halva notan

Just nu pågår TheFork Festival, ett populärt event med 50% rabatt på mängder av restauranger runtom i landet. Arrangören TheFork är en app för bordsbokning där användare kan upptäcka över 45 000 restauranger i elva länder, både via appen och via moderbolaget TripAdvisor.

Under festivalen har användarna möjlighet att boka bord på omkring 200 restauranger i Sverige, främst i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, och få 50% på à la carte-rätter (dock ej på dryck) att välja helt fritt. Eventet pågår även i Danmark, Italien och Nederländerna under samma period.

- TheFork Festival är ett väldigt framgångsrikt event som vi upprepar två gånger om året med stor belåtenhet hos både användare och restauranger som deltar. Det ger faktiskt användarna möjlighet att äta ute oftare och prova många restauranger, säger Almir Ambeskovic, Regional Manager på TheFork.

Erbjudandet gäller för bokningar gjorda via appen TheFork och webbsidan www.thefork.se på restauranger som deltar i festivalen och så länge det finns tillgängliga platser.