Style it Forward - välgörande modeauktion på Berns

Den 8 december kan du fynda kändiskläder och bidra till något gott på samma gång. Då är det nämligen dags för Style it Forward - ett modesamarbete mellan Hungerprojektet, Lauritz.com och Berns. Syftet med shoppingdagen är att stärka och utbilda kvinnorna i Afrika.

Mode och framsteg - en svårslagen kombination för alla shoppingsugna och modemedvetna som vill hjälpa andra. Det här är också just vad modeauktionen Style it Forward är till för. På Berns kommer du nämligen kunna shoppa loss på märken som Acne, Filippa K, Anna Holtblad och Dagmar och därmed bidra till Hungerprojektets arbete för kvinnor i Afrika.

- Vi vill hylla en av våra främsta svenska branscher och samtidigt kunna göra gott. Detta ligger helt i tiden vilket vi märker på den fantastiska respons vi fått från företag som vill hjälpa till, säger Berns VD Yvonne Sörensen Björud.

Shoppingrundan inleds kl 14 och avslutas med auktion för inbjudna mellan 16 och 17. Unika kläddonationer från kändisar auktioneras ut; bland annat kommer Noomi Rapaces Jeremy Scott-outfit från Rolling Stones-videon Doom and Gloom samt Mona Sahlins nobelklänning gå under klubban. Budgivningen går även att följa via Lauritz.com för alla shoppingsugna.

Mer information: Berns