SVB till Ljunggren

Idag är det dags för duon Super Viral Brothers första livegig i Stockholm som sker på Ljunggren, Brunogallerian. Gruppen har redan uppmärksammats internationellt och gjort spelningar i USA, innan de ens levererat sina partydrivna elektroniska toner på hemmaplan.

Vi välkomnar Super Viral Brothers bestående av den begåvade sångaren Anthony Mills och Olle Cornéer från Dada Life till Stockholm. SVB anses vara en av Sveriges just nu hetaste grupper och deras första släpp, mixtapet "Flu Shot" cirkulerade på nätet i den milda grad att den nådde Mark Ronson i London som har spelat flera av låtarna i sin radio-show.

Nyligen gladdes vi åt debutsingeln från SVB med låten “Hot Chocolate + Polar Bear Rug", ett sound där soulig amerikansk röst mixas tillsammans med svensk hyper-futuristisk electro. Det är verkligen en explosion av två kolliderande världar, vill ni höra ett smakprov besöker ni hemsidan.

Pop-låten “Hot Chocolate + Polar Bear Rug” har redan gjorts om av Maskinen, Stay Gold samt Dada Life och vi kan säkerligen förvänta oss Super Viral Brothers härliga klanger i ytterligare remixer på sommarens dansgolv.

I höst släpps albumet på P.O.P.E/ Universal och ikväll blandas SVB med skönt, intimt barhäng på Ljunggren i Brunogallerian så missa inte chansen att se dem först i vårt avlånga land.

Öppet: 20-01

På scen: 22:00