Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ljunggren

3,0
29 betyg
Redigera Ljunggren

På Ljunggren i Brunogallerian äter du asiatiska sharing-rätter och dricker cocktails långt in på kvällskvisten. Du kan även slinka in för en frukost eller shoppinglunch i deras restaurangdel mitt i gallerian. Missa inte heller den dolda sommarterrassen en trappa upp.

Ljunggren
Ljunggren har länge lockat både hungriga och törstiga gäster till Brunogallerian mitt på Söder. Här serveras asiatiska smårätter i sharefood-anda, såsom gyoza och baos, men också varmrätter och givetvis sushi. Även lunchmenyn består av asiatiska smaker, inte minst japanska. Tanken är att arbeta med så bra lokalt producerade råvaror som möjligt. För dig som vill avrunda dagen med en AW eller drink bjuds det på stimmigt barhäng med cocktails och dj:s som spelar på helgerna.

Brunogallerian
I restaurangdelen mitt i Brunogallerians ljusgård serveras mat och fika under hela dagen. Här kan man inleda dagen med en frukost, äta lunch eller ta en kaffe, eller mingla fram till sent på helgerna. Det går även att arrangera fester, events, frukostseminarier, livespelningar och mycket mer i lokalen.

Terrassen
På somrarna bjuder Ljunggren på en dold takterrass en våning upp i gallerian, dekorerad med palmer och flamingos. En riktig city-oas med barhäng och mingel som pågår fram till sent på kvällen.

Användarbilder på Ljunggren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 feb 2020

Trevligt ställe!
Åt där i höstas och det var ett bra besök, god sushi och bra drinkar. Cool inredning vilket alltid är trevligt men besöket föll lite på servicen. Rörigt men flera servitörer som inte hade koll på sina bord (vet inte... Visa hela »

25 aug 2022

Vad har hänt? Katastrof rakt igenom :(

31 jul 2019

Har nu ätit på Ljunggrens.
tidigare har jag endast intagit drinkar här.
Restaurangupplevelsen var sämre än sämst. Så utomordentlig dålig service. ointresserade, kaxiga, ouppmärksamma och verkligen ger vibben av att de hatar sitt jobb
Maten... Visa hela »

Listad i: Uteservering
11 feb 2017 · Uppdaterad

Uppdatering: nåt har hänt och på det på ett väldigt dåligt sätt. Sänker betyget från en fyra till en två.

Jättebra som restaurang, bar eller café på dagarna. Terrassen gör det ännu bättre på sommarn.

Listad i: 🥃 Bra barer
23 nov 2019

God asiatisk meny. Dock minus för seg förvirrad service och ändrad meny (pga julbord på gång) helt utan förvarning.

16 jul 2018

Baren och terrassen är jättebra och trevlig! Restaungen känns lite rörig och de gångerna jag varit där har det tagit rätt lång tid att få in maten vilket drar ner betyget. Deras spicy tuna är att rekommendera och besöker gärna Ljunggren... Visa hela »

18 nov 2019

Har både ätit och tagit drinkar här. Upplever tyvärr bara att sushin blir sämre och sämre. Ska du ha en lunch eller middag och inte orkar gå en meter till så kan du äta här annars ta dina ben och gå till något annat att Södermalms... Visa hela »

28 okt 2020

Åt snabblunch på ljungan som var ok, de har ryckt upp sig på lunchen iaf, skall testa middag vid tillfälle!

13 mar 2018

Riktigt bra sushi och bra drinkar. Härligt häng, speciellt på sommaren när den härliga terassen är öppen!

Listad i: Söder
24 okt 2018

Jag är inte och har aldrig varit superimponerad av Ljunggren, trots att jag besöker stället ganska ofta. På sommaren hänger jag på taket och dricker bubbel, på vinter äter jag sushi i restaurangen. Tycker att servicen är ganska sådär tyvä... Visa hela »

30 mar 2015

Jag brukar komma hit efter att jag tagit en shoppingrunda på söder och avnjuta deras fantastiska sushi. Den är lite nytänkande, långt ifrån standardsushi. Sitter man ute i gallerian är det rätt bullrigt, men inne i restaurangen är det jättetrevlig... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
8 mar 2021

God mat och fin lokal, men som övriga skrivit i recensionerna så är det rätt oengagerad och nästan nedlåtande personal. Inte sugen på att komma tillbaka.

6 jun 2016 · Uppdaterad

Trevligt ställe för både mat och dryck!
Terrassen, som ligger lite dold, är fantastisk på sommaren. Stora parasoller skyddar mot både stark sol eller ihållande regn. Terassen är färgglad oh vibrerande. Matsalen är helt tvärt om. Mör... Visa hela »

26 aug 2014

Betyg 3,5

Ljunggrens med sin Spicy Tuna Roll kan nu anses vara en klassiker i restaurang-Stockholm. För 4 år sedan hade jag gett Ljunggrens 5 för då var det rättvist. Matmässigt är det som det brukar runt 4 stjärnor men servicen som en gång k... Visa hela »

28 maj 2015

Väldigt god middag men fruktansvärd lunch. Middagspersonalen är vänlig och uppassande, lunchpersonalen är dryg och okunnig. Gå bara hit på kvällen och sitt i restaurangen, aldrig i caféet.

6 apr 2022

Varning. De är otrevliga och oseriösa. De tog dubbelt betalt för ett glas vin. Rättade med dosa sa de och jag skulle betala det rätta. Igen.De rättade aldrig såg sedan jag fått betala 3 ggr för ett glas vin. Gick in några dagar senare när jag... Visa hela »

18 jan 2019

Världens bästa spicy tuna och allmänt härligt ställe. Bra service!

2 jan 2019

Hade jag kunnat ge 3,5 hade jag gjort det. Ljunggrens är trevligt, maten riktigt bra - oftast - men ibland skjuter de bredvid. När servicen då och då är svajig blir helhetsintrycket lägre än maten (egentligen) betingar.

29 maj 2015 · Uppdaterad

Ljunggren erbjuder riktigt bra atmosfär för både aw, middag och festligare tillfällen. Även för tex 'cafejobb' eller lunchmöten. Separat bardel, restaurang och så den öppna ytan i Brunogallerian, det mesta finns här. Ofta värd fö... Visa hela »

27 mar 2019

Instämmer med övriga om att terassen är toppen-härligt. Får dock inte ihop känslan i restaurang/bar. Vi var var ett gäng på fyra som testade lite olika rätter. Summering att smårätterna var väldig goda, vi åt bl.a kyckling, rä... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.