eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ljunggren

3,5 • 13 recensioner
Ljunggren

På Ljunggren i Brunogallerian samlas en medveten publik för att umgås, mingla och smaka på moderna sushi- och fusionrätter. Här hittas även Ljunggrens galleriabar, Brunobaren, där man kan äta frukost, lunch och middag, köra en afterwork och lyssna på dj:s. Missa inte heller den dolda sommarterrassen en trappa upp.

Ljunggren
Trots poppis-krogen Ljunggens adress och trendstämpel skapar det intensiva sorlet, publiken och dofterna en avslappnad stämning som bjuder in till spontanhäng. I det öppna köket ser man kockarna arbeta och i baren blandas omtyckta cocktails. Menyn bjuder på exotiska smakupplevelser som gränsar åt gastro-hållet. Här kombineras asiatiska varmrätter med både innovativ och klassisk sushi gjord på högkvalitativa råvaror.

Brunobaren
Mitt i Brunogallerians ljusgård ligger Brunobaren som serverar mat och fika under hela dagen. Här kan man hitta mackor, bullar och färskpressade juicer, men också samma lunch- och middagsmeny som serveras i matsalen. På kvällarna råder AW-stämning och på helgerna arrangeras klubbar med dansgolv och glad musik. Brunobaren har även flera långbord som passar bra för större sällskap och fester.

Terrassen
På somrarna bjuder Ljunggren på en dold takterrass en våning upp i gallerian, dekorerad med palmer och flamingos. En riktig city-oas med barhäng och mingel som pågår fram till sent på kvällen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Riktigt bra sushi och bra drinkar. Härligt häng, speciellt på sommaren när den härliga terassen är öppen!

Jättebra som restaurang, bar eller café på dagarna. Terrassen gör det ännu bättre på sommarn.

Listad i: Bra barer

Skönt med takterassen på sommaren, maten är god, men jag har gått hit drygt 5ggr, och 3 av de gångerna fick jag inte vad jag beställde. Men jag kanske helt enkelt bara haft otur...

Hippt ställe. Vacker uppläggning och smakrik mat. Gillar att man kan se in i köket. Lite för rörig stämning dock.

Väldigt god middag men fruktansvärd lunch. Middagspersonalen är vänlig och uppassande, lunchpersonalen är dryg och okunnig. Gå bara hit på kvällen och sitt i restaurangen, aldrig i caféet.

Betyg 3,5

Ljunggrens med sin Spicy Tuna Roll kan nu anses vara en klassiker i restaurang-Stockholm. För 4 år sedan hade jag gett Ljunggrens 5 för då var det rättvist. Matmässigt är det som det brukar runt 4 stjärnor men servicen som en gång k... Visa hela »

Jag brukar komma hit efter att jag tagit en shoppingrunda på söder och avnjuta deras fantastiska sushi. Den är lite nytänkande, långt ifrån standardsushi. Sitter man ute i gallerian är det rätt bullrigt, men inne i restaurangen är det jättetrevlig... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi

Trevligt ställe för både mat och dryck. Drinkarna har hög klass och det är värt att sitta i baren en lugn kväll och diskutera fram nya goda drink-alternativ tillsammans med duktiga bartenders! Dock är musiken alldeles för hög för ett lounge-stä... Visa hela »

Ljunggren erbjuder riktigt bra atmosfär för både aw, middag och festligare tillfällen. Även för tex 'cafejobb' eller lunchmöten. Separat bardel, restaurang och så den öppna ytan i Brunogallerian, det mesta finns här. Ofta värd fö... Visa hela »

Bra när man kan hänga på terassen på sommarn och käka lite. Annars finns det andra trevligare ställen att gå till.

Har bara ätit lunch här hittills och visst sushin är god men det finns fler ställen som är i samma klass. Fick även påminna servitrisen om pinnar, soya och vatten.

Vill du äta glutenfritt och få trevlig service - då ska du inte gå hit! Servitören fick guldmedalj i otrevlighet och den glutenfria maten lyste med sin frånvaro, endast en sushirätt finns att välja på.

Tveklöst söders bästa sushi! Betydligt lyxigare sushi än de flesta andra ställen, går inte alls att jämföra med andra sushi-hak. Bra service, kunnig personal på både sushi och vin. Uppskattar edamerbönorna man blir serverad innan sushin. Dock... Visa hela »