Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ljunggren

3,5 • 11 recensioner
Ljunggren

På Ljunggren samlas en medveten publik för att sällskapa, mingla och smaka på några av stans bästa sushi-, raw food- och fusion-rätter. Brunogallerian har mycket att tacka Ljunggren för den atmosfären som framför allt Råbaren bidrar med till hela komplexet. Med snygg, avskalad inredning som matchar de asiatiska influenserna skapas en modern city-oas där tanken är att vara en tidsenlig mötesplats från morgon till kväll.

Ljunggren
Trots poppis-krogen Ljunggens adress och trendstämpel skapar det intensiva sorlet, publikblandningen och dofterna en avslappnad, opretentiös stämning som bjuder in till spontant häng. I det öppna köket bakom den långa barskivan ser man kockarna arbeta. Menyn bjuder på exotiska smakupplevelser som gränsar åt gastro-hållet. Här kombineras asiatiskdoftande varmrätter med både innovativ och klassisk sushi gjord på högkvalitativa råvaror. Ljunggren är även välkända för deras cocktails, som ett perfekt avslut på kvällen.

Råbaren
Mitt i Brunogallerians ljusgård ligger Råbaren som serverar mat och fika hela dagen. Här kan man hitta rawdoofalternativ, mackor, bullar och kaffe från Stockholm Roast till frukost, samt matsalens meny till lunch och middag. Råbaren har även flera långbord som passar bra för större sällskap och fester. Bakom bardisken hittas många sorters gin och champagne, och på helgerna arrangeras klubbar med dansgolv och glad musik.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hippt ställe. Vacker uppläggning och smakrik mat. Gillar att man kan se in i köket. Lite för rörig stämning dock.

Skönt med takterassen på sommaren, maten är god, men jag har gått hit drygt 5ggr, och 3 av de gångerna fick jag inte vad jag beställde. Men jag kanske helt enkelt bara haft otur...

Trevligt ställe för både mat och dryck. Drinkarna har hög klass och det är värt att sitta i baren en lugn kväll och diskutera fram nya goda drink-alternativ tillsammans med duktiga bartenders! Dock är musiken alldeles för hög för ett lounge-stä... Visa hela »

Väldigt god middag men fruktansvärd lunch. Middagspersonalen är vänlig och uppassande, lunchpersonalen är dryg och okunnig. Gå bara hit på kvällen och sitt i restaurangen, aldrig i caféet.

Ljunggren erbjuder riktigt bra atmosfär för både aw, middag och festligare tillfällen. Även för tex 'cafejobb' eller lunchmöten. Separat bardel, restaurang och så den öppna ytan i Brunogallerian, det mesta finns här. Ofta värd fö... Visa hela »

Bra när man kan hänga på terassen på sommarn och käka lite. Annars finns det andra trevligare ställen att gå till.

Vill du äta glutenfritt och få trevlig service - då ska du inte gå hit! Servitören fick guldmedalj i otrevlighet och den glutenfria maten lyste med sin frånvaro, endast en sushirätt finns att välja på.

Har bara ätit lunch här hittills och visst sushin är god men det finns fler ställen som är i samma klass. Fick även påminna servitrisen om pinnar, soya och vatten.

Tveklöst söders bästa sushi! Betydligt lyxigare sushi än de flesta andra ställen, går inte alls att jämföra med andra sushi-hak. Bra service, kunnig personal på både sushi och vin. Uppskattar edamerbönorna man blir serverad innan sushin. Dock... Visa hela »