Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ljunggren

3,2
26 betyg
Redigera Ljunggren
Ljunggren

På Ljunggren i Brunogallerian samlas en medveten publik för att umgås, mingla och smaka på moderna sushi- och fusionrätter. Här hittas även Ljunggrens galleriabar, Brunobaren, där man kan äta frukost, lunch och middag, köra en afterwork och lyssna på dj:s. Missa inte heller den dolda sommarterrassen en trappa upp.

Ljunggren
Trots poppis-krogen Ljunggens adress och trendstämpel skapar det intensiva sorlet, publiken och dofterna en avslappnad stämning som bjuder in till spontanhäng. I det öppna köket ser man kockarna arbeta och i baren blandas omtyckta cocktails. Menyn bjuder på exotiska smakupplevelser som gränsar åt gastro-hållet. Här kombineras asiatiska varmrätter med både innovativ och klassisk sushi gjord på högkvalitativa råvaror.

Brunobaren
Mitt i Brunogallerians ljusgård ligger Brunobaren som serverar mat och fika under hela dagen. Här kan man hitta mackor, bullar och färskpressade juicer, men också samma lunch- och middagsmeny som serveras i matsalen. På kvällarna råder AW-stämning och på helgerna arrangeras klubbar med dansgolv och glad musik. Brunobaren har även flera långbord som passar bra för större sällskap och fester.

Terrassen
På somrarna bjuder Ljunggren på en dold takterrass en våning upp i gallerian, dekorerad med palmer och flamingos. En riktig city-oas med barhäng och mingel som pågår fram till sent på kvällen.

Användarbilder på Ljunggren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.
  • Bild från Ljunggren av Peter B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 feb 2020

Trevligt ställe!
Åt där i höstas och det var ett bra besök, god sushi och bra drinkar. Cool inredning vilket alltid är trevligt men besöket föll lite på servicen. Rörigt men flera servitörer som inte hade koll på sina bord (vet inte... Visa hela »

31 jul 2019

Har nu ätit på Ljunggrens.
tidigare har jag endast intagit drinkar här.
Restaurangupplevelsen var sämre än sämst. Så utomordentlig dålig service. ointresserade, kaxiga, ouppmärksamma och verkligen ger vibben av att de hatar sitt jobb
Maten... Visa hela »

Listad i: Uteservering
11 feb 2017

Jättebra som restaurang, bar eller café på dagarna. Terrassen gör det ännu bättre på sommarn.

23 nov 2019

God asiatisk meny. Dock minus för seg förvirrad service och ändrad meny (pga julbord på gång) helt utan förvarning.

28 okt 2020

Åt snabblunch på ljungan som var ok, de har ryckt upp sig på lunchen iaf, skall testa middag vid tillfälle!

18 nov 2019

Har både ätit och tagit drinkar här. Upplever tyvärr bara att sushin blir sämre och sämre. Ska du ha en lunch eller middag och inte orkar gå en meter till så kan du äta här annars ta dina ben och gå till något annat att Södermalms... Visa hela »

8 mar 2021

God mat och fin lokal, men som övriga skrivit i recensionerna så är det rätt oengagerad och nästan nedlåtande personal. Inte sugen på att komma tillbaka.

16 jul 2018

Baren och terrassen är jättebra och trevlig! Restaungen känns lite rörig och de gångerna jag varit där har det tagit rätt lång tid att få in maten vilket drar ner betyget. Deras spicy tuna är att rekommendera och besöker gärna Ljunggren... Visa hela »

24 okt 2018

Jag är inte och har aldrig varit superimponerad av Ljunggren, trots att jag besöker stället ganska ofta. På sommaren hänger jag på taket och dricker bubbel, på vinter äter jag sushi i restaurangen. Tycker att servicen är ganska sådär tyvä... Visa hela »

13 mar 2018

Riktigt bra sushi och bra drinkar. Härligt häng, speciellt på sommaren när den härliga terassen är öppen!

Listad i: Söder
30 mar 2015

Jag brukar komma hit efter att jag tagit en shoppingrunda på söder och avnjuta deras fantastiska sushi. Den är lite nytänkande, långt ifrån standardsushi. Sitter man ute i gallerian är det rätt bullrigt, men inne i restaurangen är det jättetrevlig... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
6 jun 2016 · Uppdaterad

Trevligt ställe för både mat och dryck!
Terrassen, som ligger lite dold, är fantastisk på sommaren. Stora parasoller skyddar mot både stark sol eller ihållande regn. Terassen är färgglad oh vibrerande. Matsalen är helt tvärt om. Mör... Visa hela »

18 jan 2019

Världens bästa spicy tuna och allmänt härligt ställe. Bra service!

2 jan 2019

Hade jag kunnat ge 3,5 hade jag gjort det. Ljunggrens är trevligt, maten riktigt bra - oftast - men ibland skjuter de bredvid. När servicen då och då är svajig blir helhetsintrycket lägre än maten (egentligen) betingar.

25 nov 2020

Toppklass på maten! Vill du smaka goda råvaror är det en fullträff. Inte heller bör man leka med Spicy Tuna, riktigt gott. Servicen var däremot bristfällig och kändes stressad. Avsmakningsmenyn är också borta och utbytt med en COMBO MORIAWASE fö... Visa hela »

26 aug 2014

Betyg 3,5

Ljunggrens med sin Spicy Tuna Roll kan nu anses vara en klassiker i restaurang-Stockholm. För 4 år sedan hade jag gett Ljunggrens 5 för då var det rättvist. Matmässigt är det som det brukar runt 4 stjärnor men servicen som en gång k... Visa hela »

28 maj 2015

Väldigt god middag men fruktansvärd lunch. Middagspersonalen är vänlig och uppassande, lunchpersonalen är dryg och okunnig. Gå bara hit på kvällen och sitt i restaurangen, aldrig i caféet.

27 mar 2019

Instämmer med övriga om att terassen är toppen-härligt. Får dock inte ihop känslan i restaurang/bar. Vi var var ett gäng på fyra som testade lite olika rätter. Summering att smårätterna var väldig goda, vi åt bl.a kyckling, rä... Visa hela »

24 okt 2016

Hippt ställe. Vacker uppläggning och smakrik mat. Gillar att man kan se in i köket. Lite för rörig stämning dock.

29 maj 2015 · Uppdaterad

Ljunggren erbjuder riktigt bra atmosfär för både aw, middag och festligare tillfällen. Även för tex 'cafejobb' eller lunchmöten. Separat bardel, restaurang och så den öppna ytan i Brunogallerian, det mesta finns här. Ofta värd fö... Visa hela »

Sida 1 av 2