Sveriges första shotbar öppnar på Söder

Shotluckan bjuder in till shots och show när man slår upp portarna på Södermalm den 4 november. Här serveras shots tillsammans med spektakulära shower som eldshower och kemiska reaktioner – allt på temat "Livet är för kort för att sippa på drinkar!".

På Shotluckan hittar du över 200 egenkomponerade shots som inte går att få någon annanstans. De serveras dessutom alltid tillsammans med en iögonfallande show av något slag. Bland de egna likörerna finns bland annat Äppelpaj, som görs på svenska äpplen och vodka som är bränd på spannmål från Hälsinglands bönder. Eller varför inte prova Devil's touch, som specialkomponerades för efterfesten till Nobelmiddagen 2017 och är baserad på persikovin tillsammans med andra väl valda men hemliga ingredienser.

– Vårt koncept riktar sig till alla åldersgrupper, och hit är man välkommen oavsett om man bara är nyfiken på den brinnande bardisken eller om man vill tagga till på Sveriges bästa mellanfest, säger Niklas Stach, delägare.

Shotluckan startade år 2010 i Halmstad, och sedan dess har man spridit fred, shots och kärlek runtom i landet. Shotluckan finns sedan tidigare i Halmstad, Lund, Uppsala, Linköping, Malmö och Helsingborg. Den 4 november öppnar baren på Götgatan 68 i Stockholm.