Tak öppnar för yoga på terrassen

I sommar blir det inte bara glassigt drinkhäng på Taks populära takterrass - den 9 juni är det nämligen premiär för morgonyoga med utsikt över hela stan. Passen hålls av bland andra yogaläraren Johanna Ljunggren från Detox Life.

Yogaklasserna på Tak kommer att hållas två gånger i veckan och även inkludera frukost: på tisdagar en takeaway-påse med bland annat smoothie och fruktsallad och på lördagar en japanskinspirerad vegetarisk brunch med gröna smoothie-bowls, avokadosmörgåsar, krispiga sallader och andra nyttiga saker. Taks kreativa ledare Frida Ronge ser en stark koppling mellan yoga, hälsa och mat.

- Morgnarna på Taks terrass är magiska. Att vara utomhus och uppleva hur staden vaknar nedanför är något jag vill att fler ska få uppleva. För mig är det även viktigt att hitta balans i livet och där spelar yogan en allt större roll, säger hon.


Yogafrukost på Tak

Yogan på Tak kommer att pågå fram till den 1 september och ha fokus på vinyasa flow för både nybörjare och mer erfarna yogis. Bokningar görs via Taks hemsida.

Tider och pris
Tisdagar 7.30 - 8.30 med start den 12 juni (375 kr inkl takeaway-frukost)
Lördagar 9.30 -11 med start den 9 juni (495 kr inkl brunch)