Tastory Hammarby öppnar i Sthlm New

Compass Group har öppnat en ny restaurang under varumärket Tastory i Sthlm 04, i det nya området Sthlm New, som ligger mellan Hammarby Sjöstad och Gullmarsplan. Restaurangen är en modern mötesplats som erbjuder frukost och lunch, men som också är anpassad för event.

Tastory är ett koncept som utvecklats för att möta den moderna arbetsplatsen. I Sthlm New erbjuder man fräsch mat hela dagen, tillagad från grunden på bra råvaror. Lunchen består av en generös buffé, fylld med spännande gröna rätter och tillbehör, som kombineras med dagens fisk, kött eller vegetariskt. Menyerna hämtar inspiration från världens alla smaker.


Pressbild.

– Det nya området Sthlm New är en spännande del av Stockholm som kommer knyta till sig många företag. Det känns rätt i tiden att kunna erbjuda en riktigt bra mötesplats både för ätande gäster från kontorshuset och närområdet eller den som är i behov av en eventlokal, säger Sara Phillips, kontraktschef, Compass Group.

Med enkla medel kan restaurangmiljön på Tastory Hammarby anpassas till både stora och små event. Bland annat finns en högkvalitativ ljud- och bildutrustning, en kassa som kan förvandlas till cocktailbar och en kökssektion som är anpassad för event och fest.